Öne Çıkanlar Öğretmenlik Alanları Şaban Ayı Sureleri Ramazan Pidesi Malzemeleri Yardımcı Personel MEB Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü

Öğretmenlere Eğitici Eğitimlerine Katılım Başvurularının Duyurulması (12 Kasım 2021)

Genel Müdür Bakan a. Cevdet Vural imzalı resmi yazıda ''öğretmenlerimizin mesleki, alan ve kişisel gelişimlerinin desteklenmesi, uzaktan öğretim süreçlerindeki dijital becerilerinin artırılması amacıyla Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü ile UNICEF işbirliğinde ''Öğretmenlerin Uzaktan Eğitim Süreçlerinde Öğretim Becerilerinin Geliştirilmesi'' çalışması yürütülmektedir.

Bu kapsamda;

* ''Öğretmenlerin Uzaktan Eğitim Süreçlerinde Öğretim Becerilerinin Geliştirilmesi Eğitici Eğitimleri'' adlı mesleki gelişim programının yüz yüze eğitici eğitimleri ''22-26 Kasım 2021'', ''28 Kasım-2 Aralık 2021'' ve ''4-8 Aralık 2021'' tarihlerinde,

* Okul öncesi öğretmenleri için ''Harmanlanmış Ortamlarda Okul Öncesi Düzeyinde Öğretimi Farklılaştırma Eğitici Eğitimi'' adlı mesleki gelişim programının yüz yüze eğitici eğitimleri ''22-26 Kasım 2021'', ''28 Kasım-2 Aralık 2021'' ve ''4-8 Aralık 2021'' tarihlerinde,

* Sınıf öğretmenleri için ''Harmanlanmış Ortamlarda İlkokul Düzeyinde Öğretimi Farklılaştırma Eğitici Eğitimleri'' adlı mesleki gelişim programının yüz yüze eğitici eğitimleri ''22-26 Kasım 2021'', ''28 Kasım-2 Aralık 2021'' ve ''4-8 Aralık 2021'' tarihlerinde gerçekleştirilecektir.

Eğitime başvurular 12-19 Kasım 2021 tarihleri arasında ''veri.meb.gov.tr'' adresinde oluşturulan başvuru formları üzerinden yapılacaktır.

Söz konusu eğitimlere ait başvurunun ilinizde görev yapan öğretmenlere ivedilikle duyurulması hususunda bilgilerinizi ve gereğini rica ederim.'' denilmiştir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.