Öne Çıkanlar Fatma AFYONCU Milli Eğitim Bakanlığı Maden Çalışanları öğretmen Murat Kurum

Öğretmenlerin Ders Kitabı Kullanımı İle İlgili Araştırma (27 Mayıs 2022)

Kurul Başkan Yardımcısı Dr. Ahmet İşleyen imzalı resmi yazıda ''Öğretmenlerin Bakanlığımız tarafından dağıtılan ücretsiz ders kitaplerini öğrenme ortamlarında hangi amaçla ve ne sıklıkta kullandıklarının belirlenmesi amacıyla bir araştırma yürütülmektedir. Ek-1'de yer alan alanlarda ve okul türlerinde görev yapan öğretmenlerin ders kitabı kullanımlarını ortaya koymak amacıyla Ek-2'de yer alan ''Öğretmenlerin Ders Kitabı Kullanımı Ölçeği'' geliştirilmektedir. Ölçek http://anket.meb.gov.tr/ adresi üzerinden 6-8 Haziran 2022 tarihlerinde ön uygulama ve 20-30 Haziran 2022 tarihlerinde asıl uygulamanın yapılması amacıyla öğretmenlerin erişime açık olacaktır. Söz konusu ölçeğin ilinizde resmi okullarda ortaokul ve lise düzeyinde görev yapan öğretmenler tarafından belirlenen tarihler arasında değerlendirilmesi gerekmektedir.

Bilgilerinizi ve konu ile ilgilenmek üzere tarafınızdan görevlendirilecek idarecinin (Müdür Yardımcısı veya Şube Müdürü) iletişim bilgilerinin 1 Haziran 2022 tarihine kadar Bakanlığımıza ait [email protected] adresine gönderilmesi hususunda gereğini rica ederim.'' denilmiştir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.