Öne Çıkanlar Milli Eğitim Bakanlığı Daimi Engelli İşçi akademik yükseltme ve atama ölçütleri Harika Ötesi iki Ayrı Lezzet Doçentlik Belgeleri

Öğretmenlerin Mesleki Çalışmaları (1 Eylül 2022)

Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürü Bakan a. Ömer İNAN imzalı resmi yazıda "Bilindiği üzere 5580 sayılı Özel Öğretim Kurumları Kanunu kapsamında Bakanlığımıza bağlı olarak faaliyette bulunan özel okulların çalışma takvimlerine ilişkin hususlar Milli Eğitim Bakanlığı Özel Öğretim Kurumları Yönetmeliği ile düzenlenmiştir. Bununla birlikte öğretmenlerin mesleki gelişim çalışmalarının 1 Eylül 2022 Perşembe günü başladığı bilinmektedir. Bu kapsamda; Bakanlığımıza bağlı faaliyet gösteren özel okullarda görev yapan öğretmenler, Öğretmen Bilişim Ağı (oba.gov.tr) üzerinden e-devlet şifreleri ile isteğe bağlı olarak mesleki gelişim çalışmalarına katılabilecek ve mesleki gelişim çalışmalarının sonunda düzenlenecek sertifikaları İl Milli Eğitim Müdürlükleri Öğretmen Yetiştirme Birimlerinden teslim alabileceklerdir.

Söz konusu hususla ilgili olarak ilinizde faaliyet gösteren özel okullarda görev yapan öğretmenlerin ivedilikle bilgilendirilmesi hususunda; bilgilerini ve gereğini rica ederim." denilmiştir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.