Öne Çıkanlar engelli MEB İşveren Vekili okullarda şiddet Fatma AFYONCU

Okul Öncesi ve Sınıf Öğretmenlerine Eğitime Katılım Başvurularının Duyurulması (16 Temmuz 2021)

Genel Müdür V. Bakan a. Sibel AKBIYIK imzalı resmi yazıda ''Bakanlığımıza bağlı resmi eğitim kurumlarında görev yapan okul öncesi ve sınıf öğretmenlerinin mesleki, alan ve kişisel gelişimlerinin desteklenmesi, uzaktan öğretim süreçlerindeki dijital becerilerinin artırılması amacıyla Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü ile UNICEF işbirliğinde “Okul Öncesi ve Sınıf Öğretmenlerinin Uzaktan Eğitim Süreçlerinde Okuma Yazma ve Matematik Öğretimi Becerilerinin Geliştirilmesi” çalışması yürütülmektedir.

Bu kapsamda, 

Okul Öncesi Öğretmenlerinin Uzaktan Eğitim Becerilerinin Geliştirilmesi (Başvuru linki : http://meb.ai/E5W1Xa), Sınıf Öğretmenlerinin Uzaktan Eğitim Süreçlerinde Okuma Yazma Becerilerinin Geliştirilmesi (Başvuru linki : http://meb.ai/KirC1F), Sınıf Öğretmenlerinin Uzaktan Eğitim Süreçlerinde Matematik Öğretimi Becerilerinin Geliştirilmesi (Başvuru linki : http://meb.ai/tTcg6C), Mesleki gelişim programlarının yüz yüze eğitici eğitimleri 02-06 Ağustos 2021, 08-12 Ağustos 2021, 14-18 Ağustos 2021, 20-24 Ağustos 2021 tarihlerinde gerçekleştirilecektir. 

Bakanlığımıza bağlı resmi eğitim kurumlarında görev yapan okul öncesi ve sınıf öğretmenliği branşındaki öğretmenlerin başvuruları 16–25 Ağustos 2021 tarihleri arasında veri.meb.gov.tr adresinde belirtilen başvuru linkleri üzerinden gerçekleştirilecektir. 

Söz konusu eğitimlere ait başvuru linklerinin ve tarihlerin ilinizde görev yapan okul öncesi ve sınıf öğretmenlerine ivedilikle duyurulması hususunda; bilgilerinizi ve gereğini rica ederim.'' denilmiştir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.