Öne Çıkanlar A101 4 Nisan 2024 Aktüel Ürünler Koronavirüs Mahmut Özer öğretmen Çocuk Gelişim ve Eğitim Öğretmenliği

Okullarda Covid-19 Pozitif Vaka Çıkması Durumunda Yapılması Gereken Uygulamalar (27 Ekim 2021)

Bakan Yardımcısı Bakan a. Sadri ŞENSOY imzalı resmi yazıda "Bakanlığımız resmî ve özel okul/kurumlarının yüz yüze eğitim-öğretim ortamlarında, öğrenci ve eğitim personelinin Covid-19 salgınının etkilerinden korunmasına yönelik Sağlık Bakanlığı Bilimsel Danışma Kurulu tarafından belirlenen "Temaslı Takibi, Salgın Yönetimi, Evde Hasta İzleme ve Filyasyon" rehberinde düzenleme getirilen hususlar 26 Ekim 2021 tarihinde güncellenmiştir.

Ayrıca, 2021-2022 eğitim ve öğretim yılında okullarda alınması gereken tedbirleri içeren, Ek'te yer alan “Okullarda Covid-19 Pozitif Vaka Çıkması Durumunda Yapılması Gereken Uygulamalar” rehberi güncellenen şartlara göre yeniden düzenlenmiştir.

Bu itibarla; Ek’te yer alan rehber hakkında ilgililerin bilgilendirilmesi, tedbirlerin alınması, uygulama, izleme ve gözetim süreçlerinin hassasiyetle yürütülmesi hususunda; bilgilerini ve gereğini rica ederim." denilmiştir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.