Öne Çıkanlar Milli Eğitim Bakanlığı Daimi Engelli İşçi akademik yükseltme ve atama ölçütleri Harika Ötesi iki Ayrı Lezzet Doçentlik Belgeleri

Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğünden Bir İlk

Hızla gelişen teknoloji ve paralelinde dünya eğitim sistemi... Bu hıza yetişmek için en büyük görev tabi ki eğitim ve eğitimcilerimizin... 

Özel okullar da bu süreçte artık hayatımızın bir gerçeği. Her ne kadar özel okulların isimlerinin başında özel kelimesi olsa da bu kurumlarda MEB'e bağlı. Özel okullarla, özel eğitim kurumlarıyla (MTSK vb.) ilişkisi olmayan insanımız yok denecek kadar azdır. Hal böyle oluncada bu kurumların bağlı olduğu Milli Eğitim Bakanlığının Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğü ön plana çıkmakta.

Öğretmenlerimizin ve eğitim paydaşlarının bu zamana kadar en çok dert yandığı konu "mutfaktaki insanların sesine kulak verilmemesi" şeklinde olmaktaydı. Öğretmenler tarafından sevilen genel müdürüyle ön plana çıkan bu genel müdürlüğümüz ülkemizde bir ilki gerçekleştirerek özel eğitim kurumlarının temsilcilerini biraraya getirdi. Sorunları, sorunlara çözüm yollarını ve öğrencilerimize dolayısıyla ülkemizin aydınlık geleceğine katkımızı nasıl artırabiliriz konusunda bir çalıştay düzenlediler.

 memurdavalari/ÖZEL

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.