Öne Çıkanlar öğretmen Kamu Birliği Konfederasyonu Kurum Takip Sistemi Veri Girişi yüz tanıma sistemi Hazine ve Maliye Bakanlığı

Pandemi Sürecinde Öğrencilerini Yalnız Bırakmadılar

Taşıma merkezi olarak öğretim faaliyetleri yürüten okulda idarecilerin ve gönüllü öğretmenlerin çabalarıyla pandemi sürecinin başından itibaren köylerde ikamet eden öğrencilere öğretmenlerin canlı derslerini pekiştirecek ders materyalleri oluşturulan Mobil Öğretmen ekipleriyle ulaştırıldı. Aylık ortalama 25 köy okuluna ulaşan ekipler, ders materyallerinin yanı sıra öğrenci ve velilere yönelik rehberlik faaliyetleri ile pandeminin psikolojik etkilerini en aza indirmeye çalışıyor.

Tüm bunların yanı sıra okulda hali hazırda; Europe Culture Hunt Kasım 2019, Give Up Bullying Aralık 2019 isimli Erasmus Projeleri ile 4 adet e-Twinning Projesi de okul tarafından yürütülmekte, Avrupa başta olmak üzere dünyanın bir çok ülkesiyle öğrenci değişim hareketliliği yaşanmaktadır.

Bu zorlu süreçte öğrencilerini yalnız bırakmayan Okul Müdürü Fatih PEŞMEN ve Tüm Öğretmenlerini tebrik eder çalışmalarında başarılar dileriz.

Necmi Muammer Ortaokulu HAKKINDA

Milli Eğitim Temel Kanun´unda belirtilen Milli Eğitim Genel Amaçları Çerçevesinde; ÖĞRENCİLERİMİZİ Milli ve manevi değerlerimizi benimseyen, İnsan haklarına ve evrensel hukuk kurallarına saygılı Bilgiye ulaşmanın yollarını öğrenmiş Bilim ve teknolojinin imkanlarından yararlanabilen Topluma faydalı bir görev alma bilincine ulaşmış bireyler olarak bir üst öğretime hazırlayan ortam ve imkanları sağlayarak ilköğretim okulları arasında tercih edilen, bir kurum olmak.

MİSYON : Çağdaş eğitim ve öğretim bilimi kapsamında; Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, ulusal kültürünü özümseyen ve yeniliklere açık, Bilgiye ulaşma yöntemlerini öğrenen, Kendi kendine yeten; yaratıcı, araştırmacı, Problem çözme becerisine sahip İlgi ve yetenekleri doğrultusunda alt yapıları oluşmuş, Bir üst öğrenime hazır bireyler yetiştirmektir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.