Öne Çıkanlar Geliştirme ve Tasarım Faaliyetlerinin Desteklenmesi Hakkında Kanun Nitelikli Personel A101 26 Ocak 2024 Aktüel Ürünler 2024 Yılı Nisan Ayı Yay Burcu Aşk Yorumu öğretmen

Panelist Başvuruları (14 Aralık 2021)

Kurul Başkan Yardımcısı Bakan a. Dr. Hüseyin Korkut imzalı resmi yazıda ''14 Ekim 2021 tarihli ve 31628 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Milli eğitim Bakanlığı Ders Kitapları ve Eğitim Araçları Yönetmeliği doğrultusunda ders kitaplarının nitelikleri, inceleme ve değerlendirme süreçleriyle birlikte bu süreçte görev alan panelistlerde aranan niteliklerde düzenlemeler ve inceleme ücretlerinde iyileştirmeler yapılmıştır. Bu kapsamda 11 Kasım 2021 tarihli ve E-96732399-116.99-36763376 sayılı yazımız ile taslak ders kitaplarının inceleme ve değerlendirme işlemlerinin elektronik ortamda yapılmasını sağlayacak kitap inceleme sisteminin Türkiye'deki tüm öğretmenlere açılarak hayata geçirildiği duyurusu yapılmıştır.

Bununla birlikte veri tabanı sistemine kayıt yaptıran panalist adayları için Bakanlıkça yüz yüze veya çevrim içi ortamlarda inceleme/değerlendirme eğitimleri ile çalıştaylar düzenlenecektir. 1. Dönem eğitimlerine katılmak için 31 Aralık 2021 Cuma günü saat 23.59'a kadar ''htt://kitapinceleme.meb.gov.tr'' sisteminden panelist başvuru işlemlerinin tamamlanılması gerekmektedir. Söz konusu panelist başvurularının tüm öğretmenlere duyurulması hususunda bilgilerinizi ve gereğini rica ederim.'' denilmiştir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.