Öne Çıkanlar Kamu Birliği Konfederasyonu Kurum Takip Sistemi Veri Girişi yüz tanıma sistemi Hazine ve Maliye Bakanlığı engelli

PIKTES Öğreticilerinin Çevrim İçi Eğitimleri ve İdari İzinleri (12 Kasım 2021)

Bakan a. Sebahattin Dülger imzalı resmi yazıda ''Suriyeli Çocukların Türk Eğitim Sistemine Entegrasyonunun Desteklenmesi Projesi'nin (PIKTES) 3.1 Öğretmen Eğitimi faaliyeti kapsamında 15-19 Kasım 2021 tarihleri arasında her gün 11.00-12.30 saatleri aralığında Hacettepe Üniversitesinden Dr. Öğretim Üyesi Özlem Haskan Avcı tarafından projede görev yapan bütün öğreticilerimize (Türkçe ve Arapça Öğreticileri ile Rehber Danışmanlar) yönelik ''Göçmen Çocuklarda Sosyal Kaygı Pozitif Psikoterapi Uygulamaları'' konulu 15 saatlik çevrim içi öğretmen eğitiminin gerçekleştirilmesi 11 Kasım 2021 tarihli ve E-95894547-235-36759384 sayılı Makam Oluru ile uygun görüşmüştür.

Proje kapsamında görev yapan bütün öğreticilerin belirtilen tarih aralığında idari izinli sayılmaları ve bulundukları yerlerden söz konusu çevrim içi eğitime katılmaları hususunda bilgilerini ve gereğini rica ederim.'' denilmiştir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.