Öne Çıkanlar Öğretmenlik Alanları Şaban Ayı Sureleri Ramazan Pidesi Malzemeleri Yardımcı Personel öğretmen

Profesyonel Öğrenme Toplulukları Olarak Zümreler Öğretmen Rehber Kitabı (26 Ocak 2023)

Ortaöğretim Genel Müdürü Bakan a. Halil İbrahim Topçu imzalı resmi yazıda ''Bakanlığımıza bağlı her derece ve türdeki resmi ve özel, örgün ve yaygın eğitim kurumunda; eğitimi planlamak ve koordine etmek, eğitimle ilgili görüş ve öneriler geliştirmek, aynı alanlar arasında iletişim, uyum ve iş birliğini sağlayarak eğitim öğretimin kalitesini ve etkililiğini artırmak, ortak uygulamalar geliştirmek, öğretim programlarında ve derslerde uygulamada birlikteliği sağlamak için zümreler oluşturulmaktadır.

Bu kapsamda, Genel Müdürlüğümüzce; okul kültürünün güçlendirilmesi ve sürdürülebilirliğinin sağlanması, kurumsal amaç ve değerlerin paylaşılması ile iş birliği kültürünün geliştirilmesine büyük katkısı olan söz konusu zümre çalışmalarının daha etkili ve verimli hale getirilerek ülke genelinde sistematik bir yapıya dönüştürülmesini desteklemek amacıyla ''Profesyonel Öğrenme Toplulukları Olarak Zümreler Öğretmen Rehber Kitabı'' hazırlanmıştır.

Hazırlanan ''Profesyonel Öğrenme Toplulukları Olarak Zümreler Öğretmen Rehber Kitabı''na Genel Müdürlüğümüzün web sitesi ile OGMMateryal web sitesinde yer alan ''Yönetici ve Öğretmen Kütüphanesi''nden (https://ogmmateryal.eba.gov.tr/kutuphane) erişilebilmekte olup uygulamaların söz konusu Rehber Kitap Doğrultusunda yapılarak Genel Müdürlüğümüze bağlı tüm okullara ve öğretmenlere duyurulması hususunda bilgilerini ve gereğini arz/rica ederim.'' denilmiştir.

KİTAP : https://ogmmateryal.eba.gov.tr/kitap/zumreler/index.html

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.