Öne Çıkanlar Öğretmenlik Alanları Şaban Ayı Sureleri Ramazan Pidesi Malzemeleri Yardımcı Personel MEB Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü

Sakarya Milli Eğitim Müdürlüğünden Ziya Selçuk'a Doğum Günü Sürprizi!

Bakan Selçuk'a Sakaryalı Öğretmenlerden Doğum Günü Sürprizi

Öğretmenlerle buluşmasını çevrimiçi sürdüren Bakan Selçuk canlı video konferans yöntemiyle  Sakarya'daki öğretmenlerle bir araya geldi. 

İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş'un önderliğinde ilimizde görev alan,250 öğretmen kendi hanelerinden canlı yayınla, binlerce öğretmenin de YouTube kanalından yayını izleyerek katıldığı mülakatta güzel sürprizler yaşandı.

1 Mayıs 1961'de yılında doğan Selçuk' un yeni yılını Sakaryalı öğretmenler Youtube canlı yayınında saz çalarak vede türkü söyleyerek kutlama yaptılar.

Samimi ve sıcak bir ortamda gerçekleşen buluşmada Sakaryalı öğretmenler Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ile uzaktan da olsa karşılıklı konuşmanın mutluluğunu yaşadığını ifade etti.

Öğretmenlerle bir araya gelmekten her vakit mutluluk duyduğunu söyleyen  Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk koronavirüs salgını sebebiyle evlerinde boş durmayarak öğrencileriyle ve velileriyle sürekli iletişim halinde olan Sakaryalı öğretmenlere ve bu durumda fedakârca mesleğinin gereğini yerine getiren tüm öğretmenlere çok teşekkür ettiğini ifade etti.

Canlı yayında ilk konuşmayı alan İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş Bakan Selçuk'a ilimizde görev yapan öğretmenler adına bu sıcak buluşma sebebiyle teşekkür ederken Sakarya'nın bir itimat ve huzur şehri olduğunu yaşanmış güzel bir olayla ifade etti.

Durmuş konuşmalarını 'İtimatın abideleştiği huzur coğrafyası Sakarya'dan sizi selamlıyoruz sayın bakanım' diyerek bitirdi.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk yaklaşık bir buçuk saat süren video canlı yayının sonunda tüm buluşmalarında bir gelenek hâline gelen öz çekimi ekranları arkasına alarak düzenledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.