Öne Çıkanlar Kamu Birliği Konfederasyonu Kurum Takip Sistemi Veri Girişi yüz tanıma sistemi Hazine ve Maliye Bakanlığı engelli

Salgın Döneminde Eğitim Süreçlerinin Değerlendirilmesi (5 Mart 2021)

Genel Müdür Bakan a. Cengiz METE imzalı resmi yazıda "Ortaöğretim Genel Müdürlüğünce, küresel salgın döneminde uzaktan eğitim faaliyetlerini değerlendirmek amacıyla yürütülen çalışmalar devam etmektedir. Bu bağlamda 2020-2021 eğitim ve öğretim yılı 1. döneminde uzaktan eğitim sürecinde kullanılan çevrim içi platformlara ve gerçekleştirilen eğitim faaliyetlerine ilişkin memnuniyeti değerlendirmek amacıyla anket hazırlanmıştır. Anadolu liseleri, fen liseleri ve sosyal bilimler liselerinde görev yapan okul yöneticileri ve öğretmenler ile bu okul türlerine devam eden öğrenci ve velilerine yönelik hazırlanan anketlerin http://anket.meb.gov.tr/ adresinde 05.03.2021-20.03.2021 tarihleri arasında yayınlanması 03.03.2021 tarih ve E-14512014-20-21644783 sayılı Makam Oluru ile uygun bulunmuştur.

Anketlerin Genel Müdürlüğümüze bağlı okullara bildirilmesi, okullarda ise bir müdür yardımcısı koordinesinde okul yöneticisi, öğretmen, öğrenci ve velilere duyurulması, verilen süre içinde anketlerin doldurulmasının sağlanması hususunda; gereğini rica ederim." denilmiştir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.