Öne Çıkanlar A101 4 Nisan 2024 Aktüel Ürünler Çocuk Gelişim ve Eğitim Öğretmenliği Mülakatın Kaldırılması öğretmen Adalet Bakanlığı

Sıfır Atık Eğitimi (6 Aralık 2021)

Genel Müdür V. Bakan a. Kemal Karahan imzalı resmi yazıda ''Sürdürülebilir kalkınma ilkeleri çerçevesinde atıklarımızı kontrol altına almak, gelecek nesillere temiz, gelişmiş bir Türkiye ve yaşanabilir bir dünya bırakmak için sıfır atık yönetimi uygulanmaktadır.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından dijital olarak ''Sıfır Atık Eğitimi'' hazırlama ve ''Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı Uzaktan eğitim Kapısı Sistemi''ne yüklenmiştir.

Bakanlığımız merkez ve taşra teşkilatı birimlerinde, bütün personelimize bahse konu eğitimlere ilişkin duyurunun yapılması, iş yoğunluğu göz önünde bulundurularak belirlenen plan dahilinde https://uzaktanegitimkapisi.cbiko.gov.tr adresinden, ''e-Devlet ile Giriş'' seçeneği kullanılarak eğitime katılımlarının sağlanması hususları Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının (Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanlığı) 30 Kasım 2021 tarihli ve E-48493975-770-2281043 sayılı yazısı gereğince söz konusu eğitime katılımının sağlanması, sürecin yöneticiler tarafından takip ve izleminin sağlanması gerekli görülmektedir.'' denilmiştir.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanlığı tarafından E-48493975-770-2281043 sayılı Sıfır Atık Eğitimi konulu resmi yazı yayınlandı.

Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanı V. Bakan a. Gültekin Gulakan imzalı resmi yazıda ''Sürdürülebilir kalkınma ilkeleri çerçevesinde atıklarımızı kontrol altına almak, gelecek nesillere temiz, gelişmiş bir Türkiye ve yaşanabilir bir dünya bırakmak için sıfır atık prensibi hedef alınmalı ve entegre bir yaklaşımla atıkların yönetimi sağlanmalıdır.

Bu kapsamda, Bakanlığımız Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanlığı dijital olarak Sıfır Atık Eğitimini hazırlanmış ve Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı Uzaktan Eğitim Kapısı Sistemine yüklenmiştir.

Bakanlığınız merkez ve taşra teşkilatı birimleriniz ile Uzaktan Eğitim Kapısı sistemine erişimi bulunan bağlı, ilgili ve ilişkili birimlerinizin personeline söz konusu eğitime ilişkin duyurunun yapılması; iş yoğunluğu göz önünde bulundurularak belirlenecek plan dahilinde tüm personelinizin https://uzaktanegitimkapisi.cbiko.gov.tr adresinden ''e-Devlet ile Giriş'' seçeneği kullanılarak eğitime katılımının sağlanması hususunda bilgi ve gereğini arz ederim.'' denilmiştir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.