Öne Çıkanlar Geliştirme ve Tasarım Faaliyetlerinin Desteklenmesi Hakkında Kanun A101 26 Ocak 2024 Aktüel Ürünler Nitelikli Personel 2024 Yılı Nisan Ayı Yay Burcu Aşk Yorumu uzaktan eğitim

Sosyal Etkinlikler Modülüne Veri Girişlerinin Yapılması (17 Şubat 2021)

Genel Müdür Bakan a. Kemal Varın NUMANOĞLU imzalı resmi yazıda ''Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumları Sosyal Etkinlikler Yönetmeliği ve Millî Eğitim Bakanlığı Sosyal Etkinlik İzinleri Yönergesi doğrultusunda yapılan sosyal etkinliklerin e-Okul Yönetim Bilgi Sistemi içerisinde bulunan sosyal etkinlikler modülüne veri girişlerinin zamanında ve düzenli olarak yapılmasına dair 24.12.2019 tarihli ve 90757378-821.99-E.25650796 sayılı yazımız ile hatırlatıldığı bilgilerinizdir. Ancak ilgi yazımıza rağmen yapılan sosyal etkinliklerin söz konusu modüle veri girişlerinin yeterli düzeyde olmadığı anlaşılmıştır.

İl/İlçe, okul ve kurum müdürlüklerince yapılan her sosyal etkinliğin; il, ilçe, kurum türü, etkinlik alanı, etkinlik kategorisi, etkinlik türü, temsil düzeyi ve etkinlik düzeyi belirtilerek "sosyal etkinlikler modülüne" zamanında işlenmesi gerekmektedir.

Bu kapsamda veri girişi yapılmayan etkinliklerin, e-Okul Yönetim Bilgi Sistemi/Sosyal Etkinlik Modülüne ilgili birimlerce ivedilikle girilmesi, ayrıca bundan sonraki faaliyetlerin sosyal etkinlikler modülüne eksiksiz olarak zamanında işlenmesi ve bireysel etkinliklerde derece alan öğrencilerin belgelerininde ilgili modüle yüklenmesi hususunda ihtimam gösterilmesi gerekmektedir.'' denilmiştir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.