Öne Çıkanlar Milli Eğitim Bakanlığı Maden Çalışanları öğretmen Fatma AFYONCU Murat Kurum

Sosyal Etkinliklerin Arttırılması (5 Nisan 2022)

Temel Eğitim Genel Müdürü Bakan a. Tuncay Morkoç imzalı resmi yazıda ''Bakanlığımız, öğretim programlarının yanında öğrencilerde özgüven ve sorumluluk duygusu geliştirmeye, yeni ilgi alanları oluşturmaya, milli, manevi, ahlaki, insani ve kültürel değerleri kazandırmaya yönelik bilimsel, kültürel, sanatsal ve sportif alanlarda gerçekleştirilen sosyal etkinlikler ile toplum hizmeti çalışmalarının kayıt altına alınması amacıyla Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumları Sosyal Etkinlikler Yönetmeliği'nin 4'üncü maddesinin (ğ) bendinde yer alan düzenleme doğrultusunda e-Okul Yönetim Bilgi Sistemi içerisinde ''Sosyal Etkinlik Modülü'' oluşturulmuştur.

2021-2022 eğitim öğretim yılında yüz yüze eğitime devam edilmesi ile normalleşme sürecinde ortaya çıkan ihtiyaçlar doğrultusunda Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğünün 4 Mart 2022 tarihli ve E-84037561-821.05-44994785 sayılı yazısı kapsamındaki hususlar dikkate alınarak sosyal etkinliklerin yüz yüze gerçekleştirileceği belirtilmiştir.

Bu bağlamda; öncelikle ''10.000 Okul Projesi'' kapsamındaki okullar olmak üzere Genel Müdürlüğümüze bağlı ilkokul ve ortaokullarda, ilgili kurum ve kuruluşlar ile iş birliği yapılarak sosyal etkinliklerin arttırılması ve yapılan her türlü etkinliklerin e-Okul Sosyal Etkinlik Modülü Uygulama Kılavuzu doğrultusunda ilgili modüle işlenerek kontrolün il/ilçe milli eğitim müdürlükleri tarafından sağlanması hususunda bilgilerinizi ve gereğini rica ederim.'' denilmiştir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.