Öne Çıkanlar Milli Eğitim Bakanlığı Fatma AFYONCU öğretmen Maden Çalışanları Murat Kurum

Tablet Dağıtımı (24 Aralık 2020)

Bakan Yardımcısı Reha Denemeç imzalı resmi yazıda ''uzaktan eğitim kapsamında Bakanlığımızca öğrencilerin ailelerinin gelir düzeyi, eğitim çağındaki kardeş sayısı, e-okul ve EBA sistemlerinden alınacak olan öğrenci akademik başarı puanı ile EBA kullanım oranı ve istatistikleri, yüz yüze eğitime devam etme durumu gibi ölçütler dikkate alınarak 500.000 adet tablet bilgisayar dağıtımı yapılmaktadır. Ayrıca yerel yönetimler başta olmak üzere çeşitli kurum/kuruluş ve hayırseverler de ayni ve nakdi tablet bilgisayar bağışında bulunmaktadır.

Daha önceden ikazlar yapılmasına rağmen dağıtımı yapılan tablet bilgisayarların TEFBİS Modülüne işlenmediği gözlenmiştir. Mükerrer tablet bilgisayar dağıtımının önlenmesi amacıyla; iliniz bünyesindeki öğrencilere Milli Eğitim Bakanlığı tarafından verilen ayrıca kurum/kuruluş ya da hayırseverler tarafından bağışlanan tablet bilgisayarların ivedi bir biçimde mutlaka TEFBİS Modülüne işlenmesi, tablet dağıtımı esnasında da mutlaka öğrencinin durumunun TEFBİS'te kontrol edilerek tablet bilgisayarların teslim edilmesi, teslim işleminin TEFBİS'te işlenmesi önem arz etmektedir.

Sonuç olarak dağıtılan her tablet bilgisayar mutlaka TEFBİS'e işlenecek ve dağıtım süreci farklı kanallardan yapılmayacaktır.'' denilmiştir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Aysu 3 yıl önce

Benim tablete ihtiyacım var kardeşimle beraber canli dersimiz ayni saate olduğu için giremiyoruz ikimizden biri giremiyo

Avatar
Neval 3 yıl önce

Benim de ayni

Avatar
Duygu 1 yıl önce

Ben okula giden bir cocugum fakat odevlerimi yapamiyorum cunku tabletim olmadigi icin ve yapmam da zorunlu lutfen nolir bana da bi tablet verin cok acil lazim ogretmenim kiziyo odevlerimi yapmadogimda