Öne Çıkanlar Öğretmenlik Alanları Şaban Ayı Sureleri Ramazan Pidesi Malzemeleri Yardımcı Personel MEB Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü

TEFBİS İşlemleri (Vergi Kimlik Numaraları) (10 Mayıs 2022)

Başkan V. Bakan a. Fazlı SARI imzalı resmi yazıda ''Bakanlığımıza bağlı tüm resmi okul ve kurumların TEFBİS Okullar Modülü'nde yer alan Banka Hesap Bilgileri ekranına ilgili hesaba ait (Okul Aile Birliği, Okul Öncesi, Proje hesabı) Vergi Kimlik Numaralarını tanımlayabilecekleri bir veri giriş alanı oluşturulmuştur.

Bakanlığımız ile kamu kurum ve kuruluşlarca yapılacak proje veya protokoller kapsamındaki nakdi desteğin bankalar aracılığı ile aktarımının yapılması için resmi okul ve kurumların Vergi Kimlik Numaralarını ilgili modülün hesabına 20 Mayıs 2022 tarihine kadar tanımlamaları gerekmektedir. Bilgilerini ve gereğini arz ve rica ederim.'' denilmiştir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.