Öne Çıkanlar Mahmut Özer Maden Çalışanları Fransızca Öğretmeni psikolog ataması Milli Eğitim Bakanlığı

Türkiye Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası Yazısı

Bakan a. Bakan Yardımcısı Mustafa SAFRAN imzalı resmi yazıda ‘’Tüm Akıl ve Zeka Oyunları Federasyonu ile Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğü, Din Öğretimi Genel Müdürlüğü ve Genel Müdürlüğümüz arasında 23.12.2020 tarihinde öğrencilerin düşünen, üreten ve karşılaştıkları problemler karşısında çözümler bulan bireyler olmasını, akıl ve zeka oyunları ile vakitlerini daha verimli geçirmelerini sağlayarak bedensel, zihinsel ve duygusal gelişimlerini desteklemek ve ülke genelinde akıl ve zeka oyunları konusunda farkındalık oluşturulmasını desteklemek amacıyla "Türkiye Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası iş Birliği Protokolü" imzalanmıştır.

2020-2021 eğitim öğretim yılında, Türkiye geneli Bakanlığımıza bağlı resmi/özel tüm ilkokul, ortaokul ve imam hatip ortaokulu öğrencilerine yönelik "Türkiye Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası" düzenlenmesine ilişkin olarak Protokol ekte gönderilmiştir.

Söz konusu etkinliğin; Türkiye Cumhuriyeti Anayasası, Milli Eğitim Temel Kanunu ile Türk Milli Eğitiminin genel amaçlarına uygun olarak, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununa ve yürürlükteki diğer tüm düzenlemelerde belirtilen hüküm, esas ve amaçlara aykırılık teşkil etmeyecek şekilde, denetimleri ilgili okul, ilçe/il milli eğitim müdürlükleri tarafından gerçekleştirilmek üzere, gönüllülük esasına göre yapılması ve faaliyet izleme raporunun Tüm Akıl ve Zeka Oyunları Federasyonu tarafından hazırlanarak ilgili Genel Müdürlüklere sunulması hususunda; bilgilerinizi ve gereğini rica ederim.’’ denilmiştir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.