Öne Çıkanlar engelli MEB İşveren Vekili öğretmen okullarda şiddet

Turkovac Aşısı, Yüz Yüze Eğitim ve Kısıtlamalar Açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "salgında yeni kısıtlamalar gelecek mi?" sorusuna "İnsan hakları ihlali düşüncesine katılmıyorum. Bir devletin görevi nedir? Vatandaşını sağlığını korumaktır. Sağlığını koruması için gerekli olan ne ise bunları temindir. Biz bu işleri başardık. Şehir hastanelerimizle birlikte ülkemizi farklı bir yere taşımış durumdayız.

Elimizdeki en güçlü ilaç aşı. Toplumun hastalığa karşı bağışıklık kazanması şart, bunu aşı ile kazanacak. Toplumumuzun tamamının aşılanmasını istiyoruz. Dağlara kadar hemşirelerimiz çıkıyor ve aşıları yapmaya hazır olduğunu söylüyor. Tüm dünya odaklanmış mücadele ediyor. Bazıları maalesef bu işin önüne geçmek istiyor. Biz kendi aşımızın çalışmalarını sürdürüyoruz ve kullanılmadan önce güvenlik testlerinden geçiyor bu aşılar. Yoğun bakımda tedavisi gerekenlerin hepsi aşı sürecini tamamlamamış ya da aşısızlar. Aşısızlar hastalığı daha ağır geçiriyorlar. Tüm vatandaşlarımızı özellikle aşı olmaya davet ediyorum.

TURKOVAC ile ilgili yoğun şekilde devam ediyor. 3. Doz aşamasındayız neticeler gayet güzel geliyor müjdeyi yıl dolmadan alacağız." şeklinde yanıt verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yüz yüze eğitime dair "Kabine toplantısında yeni Milli Eğitim Bakanımız bize sunumunu yapacak, bu da o konular arasında yer alıyor. Temennimiz odur ki yüz yüze eğitime geçebilmek. Bu konuyla ilgili Mahmut Bey hazırlıklarını bu istikamette yapmışsa ve gerçekten okullarımız açalım diyorsa biz de Kabine olarak bu işe ikna olursak hayırlı olsun deriz." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.