Öne Çıkanlar Kamu Birliği Konfederasyonu Kurum Takip Sistemi Veri Girişi yüz tanıma sistemi Haziran Dönemi İsteğe Bağlı Sözleşmeli

Uluslararası Yarışmalarda Derece Alan Öğrenciler (28 Aralık 2022)

Ortaöğretim Genel Müdürü Halil İbrahim TOPÇU imzalı resmi yazıda ''Bakanlığımıza bağlı, resmî ve özel her derece ve türdeki eğitim kurumlarında öğrenim gören öğrencilerden; uluslararası bilim, kültür, güzel sanatlar, spor, halk oyunları ve beceri yarışmalarında bireysel veya ekip hâlinde derece alan öğrencilerin iş ve işlemleri Ekim 2016 tarihli ve 2709 sayılı Tebliğler Dergisinde yayımlanarak yürürlüğe giren Millî Eğitim Bakanlığı Uluslararası Yarışmalarda Derece Alan Öğrencilerin Öğrencilerin Ödüllendirilmesine Dair Yönerge kapsamında yürütülmektedir.

Yönerge’nin ödüllendirmeye ilişkin diğer işlemler başlıklı 9 uncu maddesinin 3 üncü fıkrası Bakanlıkça yapılacak işler başlıklı b bendinde; “Bireysel Dalda Uluslararası Yarışmalarda Derece Alan Öğrenci Listesi ile Uluslararası Yarışmalarda Derece Alan Ekipte Bulunan Öğrenci Listesi o yıla ait Tebliğler Dergisi’nde yayımlanmak üzere Ortaöğretim Genel Müdürlüğünce Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğüne gönderilir” hükmü yer almaktadır.

Bu kapsamda; uluslararası yarışmalarda dereceye giren “Bireysel Dalda Derece Alan Öğrenci Listesi” ile “Derece Alan Ekipte Bulunan Öğrenci Listesi” Tebliğler Dergisi’nde yayımlanmak üzere ekte gönderilmiştir. Bilgilerinizi ve gereğini arz ederim.'' denilmiştir.

TEBLİĞLER DERGİSİ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.