Öne Çıkanlar öğretmen Kurum Takip Sistemi Veri Girişi Kamu Birliği Konfederasyonu Hazine ve Maliye Bakanlığı engelli

Unvan Değişikliği Sınavı Duyurusu

KamuMeb.net - Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Unvan Değişikliği Sınavına başvurular 10-24 Haziran tarihleri arasında yapılacak. Sınava girecek adaylar 235 TL olan sınav ücretini - MEB Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü Döner Sermaye İşletmesinin T.C. Ziraat Bankası, Türkiye Vakıflar Bankası ve Türkiye Halk Bankası şubelerinden herhangi birine, “Kurumsal Tahsilât Programı”, T.C. Ziraat bankası için; bankamatik, internet bankacılığı, Türkiye Halk Bankası için; bankamatik, internet bankacılığı, Türkiye Vakıflar Bankası için; bankamatik, internet bankacılığı https://odeme.meb.gov.tr adresinden tüm bankaların kredi kartları ile yatıracaklardır.

Mühendis, Mimar, Şehir Plancısı, Avukat, Biyolog, Kimyager, Ekonomist, Fizikçi, İstatistikçi, Kütüphaneci, Matematikçi ve Sosyolog Grubuna 50 soru, Sağlık Teknikeri ve Teknikere 50 Soru, Teknisyene 50 soru sorulacak. Sınav süresi 75 dakikadır ve soru kitapçık türü A ve B'dir.

Sınav soru ve cevap anahtarları 16 Temmuz 2019 tarihinde www.meb.gov.tr ve www.cbs.gov.tr internet adreslerinden yayımlanacaktır. Sınav sonuç bilgileri 08 Ağustos 2019 tarihinde www.meb.gov.tr ile www.cbs.gov.tr internet adreslerinden yayımlanacaktır. Sınavda 60 puan ve üzeri puan alan adaylar başarılı olacaktır.  

DUYURU

KamuMeb.net - özel haber

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.