Öne Çıkanlar Kamu Birliği Konfederasyonu Kurum Takip Sistemi Veri Girişi yüz tanıma sistemi Haziran Dönemi İsteğe Bağlı Sözleşmeli

Uzaktan Eğitim Aşı Geliştirilene Kadar Devam Etmeli

Türkiye'nin Kovid-19 sürecinde çok başarılı olduğunu belirten Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici ,"Yaz aylarının gelmesiyle birlikte, düğünler, asker uğurlamaları, taziye ziyaretleri arttı ve bütün bunlar koronavirüsün Türkiye'de hızla yayılmasına sebep oldu." diyen Destici, önlemler konusunda vatandaşlara önemli sorumluluklar düştüğünü dile getirdi.

Destici, "Devletin, Bilim Kurulumuzun görüşleriyle belirlediği kurallara harfiyen riayet etmeliyiz. Umuyor ve diliyoruz ki hastalığa ait rakamların ivmesi azalarak devam eder ve hiç kimsenin Kovid-19 nedeniyle hayatını kaybetmediği günlere bir an önce ulaşırız." dedi.

Cumhurbaşkanlığı tarafından yayımlanan ve kamuda dönüşümlü olarak çalışma esaslarının yer aldığı genelgryi çok faydalı bulduğunu ifade eden Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, okulların açılması konusunda "Eğitimden asla vazgeçemeyiz ama sağlığımızdan da vazgeçemeyiz. İkisini dengeli götürmek zorundayız. Pandemi devam ederken, 'Okullar neden açılmıyor?' diye Milli Eğitim Bakanlığına baskı yapmanın doğru olmadığını düşünüyorum. Gerekiyorsa aşı geliştirilene kadar, pandemi tamamen bitene kadar ya da aşağı seviyelere düşene kadar uzaktan eğitime devam edilmeli. Aynı şey spor müsabakaları ve sosyal, kültürel faaliyetler için de geçerli." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.