Öne Çıkanlar Kamu Birliği Konfederasyonu Kurum Takip Sistemi Veri Girişi yüz tanıma sistemi öğretmen Hazine ve Maliye Bakanlığı

Yabancı Uyruklu Öğrenciler İçin Arapça Destekleme Eğitimi (15 Kasım 2021)

Genel Müdür V. Bakan a. Levent Özil imzalı resmi yazıda ''Avrupa Birliği finansman desteği ile Bakanlığımızca yürütülen Suriyeli Çocukların Türk Eğitim Sistemine Entegrasyonunun Desteklenmesi Projesi kapsamında öğrencilerin Arapça okuma, yazma, dinleme ve konuşma becerilerini geliştirmek amacıyla 22 Kasım 2021-17 Haziran 2022 tarihleri arasında 2-12. Sınıf düzeylerinde öğrenimlerine devam eden ve anadili Arapça olan yabancı uyruklu öğrencilere yönelik ''Yabancı Uyruklu Öğrenciler İçin Arapça Destekleme Eğitimi'' açılması 12 Kasım 2021 tarih ve E-95894547-235-36857965 sayılı Makam Onayı ile uygun görülmüştür.

Bu kapsamda, bahse konu Arapça Destekleme Eğitiminin Ek-2'de yer alan uygulama kılavuzunda belirtilen usul ve esaslara göre başlatılması hususunda bilgilerini ve gereğini rica ederim.'' denilmiştir.

KILAVUZ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.