Öne Çıkanlar Öğretmenlik Alanları Ramazan Pidesi Malzemeleri Şaban Ayı Sureleri Yardımcı Personel öğretmen

Yatılı Bölge Ortaokullarına Yönelik Veri Toplama Çalışması (14 Ocak 2021)

Genel Müdür Bakan a. Dr. Cem GENÇOĞLU imzalı resmi yazıda "Bilindiği üzere Genel Müdürlüğümüze bağlı yatılı bölge ortaokulları okulu bulunmayan ve öğrenci yetersizliği nedeniyle okulu kapatılan yerleşim birimlerindeki çocuklar ile taşımalı eğitim kapsamına alınamayan çocukların okula erişimlerini sağlamak amacıyla açılmakta ve hizmet vermektedir. Eğitim sistemimizde çok önemli bir işlev üstlenen yatılı bölge ortaokullarının hizmet kalitesinin daha da güçlendirilebilmesi, bu okullarda yatılı olarak eğitim gören öğrencilerimizin eğitime erişimlerinin sürdürülebilir kılınması ve bu sayede yatılı bölge ortaokullarının bütüncül bir bakış açısıyla değerlendirilebilmesi için 2023 Eğitim Vizyonunda “Okul Pansiyonlarında Hizmet Standartları Oluşturularak Hizmet Kalitesi Artırılacak” hedefine uygun olarak mevcut durumlarına ilişkin genel bir veri analizine ihtiyaç duyulmaktadır.

Bu amaçla hazırlanan soruların veri toplama modülü üzerinden yatılı bölge ortaokulu yöneticilerince güncel veriler ışığında 14/01/2021-29/01/2021 tarihleri arasında cevaplandırılması önem arz etmektedir. Bu çalışma kapsamında Modüle giriş için yalnızca yatılı bölge ortaokulu müdürleri yetkilendirilmiştir. 

MEBBİS’te bulunan "Veri Toplama" sekmesi seçilip “Yatılı Bölge Ortaokullarına İlişkin Veri Toplama Çalışması” başlığına tıklanarak sisteme giriş yapılabilecektir. Modülün kullanımına ya da istenen verilere ilişkin tereddüt edilen hususlarla ilgili Genel Müdürlüğümüz Yurtlar ve Pansiyonlar Daire Başkanlığı (İrtibat numaraları: 0312 413 2716-1321-1343) personeli ile iletişime geçilebilir.

Bu itibarla, söz konusu veri toplama çalışmasının iliniz dâhilindeki yatılı bölge ortaokullarına duyurulması gerekmektedir." denilmiştir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.