Öne Çıkanlar Kamu Birliği Konfederasyonu Kurum Takip Sistemi Veri Girişi yüz tanıma sistemi öğretmen Hazine ve Maliye Bakanlığı

Yeni Yol Haritası Oluşturacağız

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, "Daha önceki süreçlerde olduğu gibi Bilim Kurulunun güncel verilerle tavsiyelerini bir kez daha ele alarak yol haritamızı oluşturacağız. Koşullar ölçüsünde evlatlarımızı okullarına kavuşturabilmek her zaman öncelikli temennimiz." dedi.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, "2020-2021 eğitim ve öğretim yılının 2 Temmuz 2021 tarihine kadar devam edeceği hususunda önceden kamuoyunu bilgilendirmiştik. Bu konuda herhangi bir değişiklik düşünmüyoruz. Önümüzdeki eğitim ve öğretim yılının takvimi ise salgının seyrine göre şekillenecek.

Her ihtimali de düşünüyoruz. Okullarımızı tam zamanlı olarak ve tüm kademelerde yüz yüze eğitime açmamıza engel olacak bir durumla karşı karşıya gelmemiz halinde de hazırlığımız var. Bu konuda önemli bir tecrübe edindik tüm meslektaşlarımla beraber. O durumda da uzaktan eğitime yönelik tüm imkanlarımızı en üst düzeyde geliştirmeye yönelik çalışmalarımıza devam edeceğiz." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.