Öne Çıkanlar öğretmen Kamu Birliği Konfederasyonu Kurum Takip Sistemi Veri Girişi yüz tanıma sistemi Hazine ve Maliye Bakanlığı

Yurtiçi Geçici Görev Yolluğu (21 Mart 2023)

Daire Başkanı Bakan a. Oğuzhan ÖZKAN imzalı resmi yazıda "Bilindiği üzere; Kurum ve Okullarımızdan gelen Yurtiçi Geçici Görev Yolluğu talepleri MEBBİS  Ödenek Takip Modülü - Görev Yolluk İşlemleri alanından yapılmaktadır.

Yurtiçi Geçici Görev Yolluğu için ödenek talep edilirken yanlış yüklenen belgeler, yüklenmeyen belgeler yada yüklenen belgelerde yapılan yanlışlıklar nedeniyle kurumlarımızda görev yapan personelin yolluklarının ödeneğe dönüştürülmesinde sıkıntılar yaşanmaktadır. Yolluk konusunda mağduriyet oluşmaması için kurumlarımız talepte bulunurken;

1) 6245 sayılı Harcırah Kanununa göre yolluk ve yevmiyelerinin Genel Müdürlüğümüzce veya kurumlarınca ödeneceği belirtilen bir görev onayı (Kaymakamlık, Valilik, Genel Müdürlük Oluru) bulunması.

2) Görev onayında yolculuk şeklinin (kara/hava/demiryolu) belirtilmesi.

3) Yurtiçi geçici görev yolluk çizelgesinde yolluk talep eden ve onaylayanın imzasının bulunması.

4) Bu belgeler haricinde belge yüklenmemesi.

5) Her bir yolluk talebi için ayrı ayrı görev onayı ve çizelge eklenmesi.

6) Herhangi bir sebepten dolayı reddedilen veya düzeltmeye gönderilen yolluk taleplerinin açıklama kısmına göre düzeltilerek tekrar gönderilmesi, düzeltme yapılmadan tekrar gönderilmemesi hususlarına dikkat ederek talepte bulunulması gerekmektedir.

Bilgilerini ve gereğini rica ederim." denilmiştir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.