Öne Çıkanlar Polislerin Sorunlarına İlişkin Açıklama Çoklu Doğum Yardım Programı Geliyor 2828 sayılı Sosyal Hizmetler Kanunu Kamu Personel Seçme Sınavı Evde çikolatanın yapımı

Yüz Yüze Eğitime Ara Verilen Derslik Sayısı

Ordu Valilik ziyareti sonrasında açıklamalarda bulunan Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, ikinci dönemi de yüz yüze eğitim ile tamamlayacaklarını belirtti. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, ''Bugün itibarıyla 850 bin dersliğin sadece 434'ünde bir vaka ya da yakın temas nedeniyle yüz yüze eğitime ara verdik.İnşallah, Sağlık Bakanlığının önerilerine harfiyen riayet ederek tüm okullarımızda nasıl birinci dönemde 5 ay hiçbir kesintiye uğramadan eğitime devam ettiysek bu dönemi de yüz yüze eğitime kararlılıkla uyarak nihayetlendireceğiz.'' dedi.

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, ''Bizler de sahadayız. Pazartesi İstanbul'da, salı günü Konya'daydık; bugün de güzel şehrimiz Ordu'dayız. Bu süreçte Ordu'da alınan önlemleri, süreç yönetimini arkadaşlarımızla değerlendirme imkânımız olacak. Aynı zamanda Ordu'daki eğitimin kalitesinin artırılmasıyla ilgili süreçleri hızlı bir şekilde değerlendireceğiz.

Eğitim ve başarı parametrelerinde gayet iyi noktaya doğru her geçen tüm ilerliyor. Bu süreçte katkılarından dolayı Vali'mize, Büyükşehir Belediye Başkanı'mıza, milletvekillerimize, AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş'a, il müdürümüze, ilçe milli eğitim müdürlerimize, okul müdürlerine ve tüm öğretmenlere teşekkür ediyorum.'' dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.