Öne Çıkanlar A101 4 Nisan 2024 Aktüel Ürünler Koronavirüs Mahmut Özer öğretmen Çocuk Gelişim ve Eğitim Öğretmenliği

Bakan Selçuk Duyurdu! Mayıs Ayı İşsizlik Ödeneği Erken Ödenecek

Korana virüs salgını sonrasında ne yazık ki işsizlik maaşı başvuru rakamları büyük oranda artış göstermişti. 


MAYIS AYI İŞSİZLİK MAAŞI ÖDEMELERİ BAŞLADI!  

Konu hakkında izahta bulundu.. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk,'Mayıs ayı İşsizlik Ödeneği ödeme tarihini öne çektik. İşsizlik Ödeneği'ni ödemeye başladık' izahını yaparak ödemelerin başladığı sevindirici haberini verdi.


İŞSİZLİK MAAŞI NASIL ALINACAK, ÖDEMELER PTT ŞUBELERİ ÜZERİNDEN Mİ YAPILACAK? 

Mayıs ayı işsizlik maaşı ödemeleri için Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk daha önce yapmış olduğu açıklamasında maaş ödemelerinin banka hesaplarına otomatik olarak yapılacağını duyurmuştu.

Bunun için işsizlik maaşı alan kişilere banka IBAN numarası girmeye davet eden Bakan Selçuk IBAN numarası olmayan kişilerin ise mağdur olmamalarını sağlamak adına PTT şubeleri üzerinden işsizlik maaşı almaya devam edeceklerini dile getirmişti. 

Yani banka hesabı olan kişilere Mayıs ayı işsizlik maaşı ödemeleri girmiş oldukları IBAN numarası üzerinden banka hesaplarına otomatik olarak geçilecek. 

 IBAN numarası olmayan kişiler ise işsizlik maaşı parası ödemelerini kimlik belgeleri ile beraber PTT şubeleri üzerinden tahsil edecekler. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.