Öne Çıkanlar Kamu Birliği Konfederasyonu Kurum Takip Sistemi Veri Girişi yüz tanıma sistemi Haziran Dönemi İsteğe Bağlı Sözleşmeli

Bankaların Emeklilere Özel Promosyon Miktarları

İş Bankası'ndan Denizbank'a, Akbank'tan Halkbank'tan, ING Bank'tan TEB'e, Garanti BBVA'dan Kuveyt Türk'e ve QNB Finansbank'ın emeklilere banka promosyonu miktarları şöyle:

İŞBANKASI

SGK emeklileri, emeklilik döneminde bankacılık işlemlerini kolay ve hızlı gerçekleştirmenin rahatlığını İş Bankası ayrıcalıkları ile yaşıyor. T.C. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile yapılan anlaşma ile mevcut maaşını İş Bankası’ndan almakta olan, ilk emekli maaş ödemesi için İş Bankası'nı tercih eden veya mevcut emekli maaşını 8 Kasım - 31 Aralık 2021 tarihleri arasında geçerli kampanya çerçevesinde İş Bankası'na taşıyan SGK emeklileri (Emekli Sandığı, SSK ve Bağ-Kur) 2.000 TL’ye varan promosyon ödemesinden faydalanabiliyor. Üstelik SGK emekli maaşını İş Bankası'na taşıyanlar, Maximum Kart ve ek kartları için ücret ödemiyor, birçok ayrıcalık ve avantajdan da yararlanabiliyor.

Yurt genelinde sayısı 1.200’ü aşkın şube ve 6.500'e yakın Bankamatik aracılığı ile emekli maaşına kolayca ulaşmak isteyen tüm emeklilerimiz, en yakın İş Bankası şubesinden, İnternet Şubesi'nden ya da İşCep’ten emekli maaşlarını kolayca taşıyabiliyor..

Emekli Maaşımı İş Bankası’ndan Nasıl Alırım?

Yeni emekli olacaklar;

SSK veya Bağkur’dan emekli olacaklar ise SGK İl Müdürlüklerine şahsen başvurarak İş Bankası’nı tercih edebiliyor.

Emekli Sandığı’ndan emekli olacaklar ise, çalışmakta oldukları kuruma verecekleri dilekçede maaş ödemelerine aracılık edecek banka olarak İş Bankası’nı seçebiliyor.

Bu işlemlerin ardından yapılması gereken, yalnızca İşCep, İnternet Şubesi veya İş Bankası şubeleri aracılığıyla emekli maaşını İş Bankası'ndan almak istediği hesabı belirlemek için talimat vermek ve promosyon başvurusunda bulunmak.*

(*) Yeni emekli olan kişilerin ilk maaş, ikramiye ve diğer ödemeler adı altında İş Bankası'na gönderilen ödemelerini almak üzere öncelikle Şubelerimize müracaat etmesi gerekmektedir.

Emekli Maaşı İş Bankası’na Nasıl Taşınır ve Emekli promosyonu nasıl alınır?

Şubeye gitmeden İşCep, İnternet Şubesi, Telefon Şubesi aracılığı ile kolayca; ya da dilerseniz İş Bankası şubelerine uğrayarak emekli maaşınızı İş Bankası'na taşıyabilir ve promosyon başvurusunda bulunabilirsiniz. Emekli maaşınızı farklı bir bankadan yada PTT aracılığı ile alıyorsanız ve maaşınızda hiçbir bloke bulunmuyorsa, maaş taşıma ve promosyon başvurusu işlemleriniz için şubelere başvurmanıza gerek bulunmamaktadır.

Şubeye gitmeden İşCep ve İnternet Şubesi maaş taşıma ve promosyon başvurusu için takip edebileceğiniz adımlar aşağıdaki gibidir:

İşCep > Başvurular > Emekli Maaş İşlemleri > Maaş Taşıma ve Talimat Verme
İşCep > Başvurular > Emekli Maaş İşlemleri > Promosyon Başvurusu
İnternet Şubesi > Başvuru - Ürünler > Emekli Maaş İşlemleri > Maaş Taşıma ve Talimat Verme
İnternet Şubesi > Başvuru - Ürünler > Emekli Maaş İşlemleri > Promosyon Başvurusu

Ayrıca şubeye gelmeden, e-Devlet’ten banka değişikliği işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. e-Devlet’e İnternet Şubesi ve İşCep aracılığıyla herhangi bir şifreye gerek duymadan giriş yapabilirsiniz. Maaş taşıma işleminiz ardından İşCep, İnternet Şubesi, Telefon Şubesi ve İş Bankası şubeleri aracılığı ile talimatlarınızı hızlıca verebilirsiniz.

Emekli Maaşı Promosyon Ödeme Tutarları Nelerdir?

T.C. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile yapılan anlaşma doğrultusunda 8 Kasım - 31 Aralık 2021 tarihleri arasında geçerli kampanya çerçevesinde mevcut maaşını İş Bankası’ndan almakta olan, ilk maaş ödemesi için İş Bankası'nı tercih eden veya mevcut emekli maaşını İş Bankası'na taşıyan SGK emeklilerine (Emekli Sandığı, SSK ve Bağ-Kur), 3 yıl süre ile emekli maaşlarını İş Bankası aracılığıyla almayı taahhüt etmeleri halinde İş Bankası hesaplarına yapılacak ilk maaş ödemesinin* ardından promosyon ödemesi yapılacaktır.

Promosyon tutarı, ödemelerine aracılık edilen tüm emekli maaşlarının 1 aya karşılık gelen tutarı (varsa haciz ve nafaka kesintisi düşülerek) üzerinden hesaplanır ve 3 yıllığına peşin olarak; 1.500 TL’den düşük (1.500 TL hariç) maaşlar için 1.750 TL, 1.500 - 2.500 TL arası (2.500 TL hariç) maaşlar için 1.875 TL, 2.500 TL ve üzerinde maaşlar için 2.000 TL ödeme yapılır.**

(*) Emekli maaşı almakta olan kişilerin promosyon ödemeleri başvurularından itibaren 3 iş günü içerisinde, yeni maaş alacak kişilerin ödemeleri ise ilk maaş ödemesini takiben 3 işgünü içerisinde gerçekleştirilmektedir.

(**) Promosyon ödemeleri 4 Mart 2020 tarihinden itibaren başlamıştır. İş Bankası nezdinde açık takip süreci devam edenlerin promosyon başvuruları, söz konusu borçlarının tamamen tahsil edilmesinin ardından ayrıca değerlendirilecektir.

Taahhüt süresi içinde herhangi bir nedenle SGK tarafından gelir/aylık ödemesinin kesilmesi, gelir/aylığının farklı kuruma taşınması durumunda, İş Bankası'nın yazılı bildirim yapmasına gerek kalmaksızın kalan taahhüt süresi dikkate alınarak kıstelyevm usulü ile ödenen promosyon tutarı iade alınacaktır.

Emekli maaşını İş Bankası'ndan almanın ayrıcalıkları nelerdir?

Promosyon uygulamasından bağımsız olarak SGK emekli maaşını İş Bankası'ndan alıyorsanız 31.12.2021 tarihine kadar aşağıdaki ayrıcalıklardan ek bir işlem yapmanıza gerek olmadan yararlanabilirsiniz.*

Maximum Kart ve ek kartları için yıllık ücret ödemezsiniz. Bu kartlar haricindeki kredi kartlarımızın güncel ücret bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz.

İşCep, İnternet Şubesi ve Telefon Şubesinden ücretsiz ve sınırsız olarak havale (İş Bankası hesapları arasındaki para transferi) gönderebilirsiniz.**

İşCep ve İnternet Şubesi’nden hafta içi mesai saatleri içerisinde İş Bankası hesaplarından diğer banka hesaplarına yapacağınız her ay ilk 3 para transferini (Türk Lirası) ücret ödemeden gerçekleştirebilirsiniz.***

Emekli maaşını İş Bankası aracılığıyla alan müşterilere özel dönemsel kredi ve mevduat kampanyalarından yararlanabilirsiniz.

(*) Söz konusu ayrıcalıklar 31 Aralık 2021 tarihine kadar devam edecektir. İş Bankası, ayrıcalıkların süresini ve içeriğini değiştirme hakkına sahiptir.

(**) Türkiye - KKTC / KKTC - Türkiye Şubeleri arası yapılan havale işlemleri, cebe havale işlemleri, şans oyunları hesaplarına ve BTCTürk platformuna yapılan para transferleri ile özel ücret tarifesi bulunan anlaşmalı kurum ödemeleri için yapılan havaleler, yurtiçi diğer banka döviz havaleleri ve yurtdışı döviz havalesi işlemleri ayrıcalık kapsamında değildir.

(***)FAST (Fonların Anlık ve Sürekli Transferi) ile hafta içi mesai saatleri içerisinde yapılan işlemler ayrıcalık kapsamındadır.

DETAYLAR: https://www.isbank.com.tr/sgk-emeklilerine-ayricaliklar

DENİZBANK

Emeklerinizin karşılığını verebilmek için sizi Deniz’e bekliyoruz!

Kampanya Geçerlilik Tarihi: 01.09.2021 - 31.12.2021

Kampanyaya nereden katılırım?

Tüm DenizBank şubeleri, İnternet Bankacılığı, MobilDeniz ve 0850 222 0 800

Kampanya Detayları

Emekli maaşını DenizBank’tan 3 yıl süre ile alma sözü veren emeklilerimiz 1.000 TL’ye varan nakit promosyon kazanıyor.

Emekli Maaş Promosyonu Temel Şartları

Promosyon ödemesi emekli maaş tutarı dikkate alınarak yapılacaktır.

Aylık 1.500 TL altında maaş alanlara 675 TL, Aylık 1.500 TL ile 2.500 TL arasında maaş alanlara 850 TL, 2.500 TL ve üzeri maaş alanlara 1.000 TL promosyon ödemesi yapılacaktır.

Emekli maaşınızı şubelerimize gelmenize gerek kalmadan Mobil Bankacılık uygulamamızdan veya e-devlet üzerinden bankamıza aktarabilir, 1,000 TL’ye varan promosyon fırsatından faydalanmak için 0850 222 0 800 iletişim merkezimizi arayıp maaşınızı 3 yıl süre ile bankamızdan alma sözü vererek promosyon kampanyasına dahil olabilirsiniz. Promosyon bedeli peşin olarak hesabınıza yatırılacaktır. Kampanya 31.12.2021 tarihine kadar geçerlidir. DenizBank kampanya dönemini ve kurallarını tek taraflı değiştirme hakkına sahiptir. Bankamızdan birden fazla emekli maaş alan emeklilerimize, ödenecek promosyon tutarı maaş tutarlarının toplamı dikkate alınarak hesaplanacaktır.

18 yaş altında emekli maaşı alan müşterilerimiz; Anne veya babasının velayetinde bulunmayanlara promosyon ödenecektir. Anne veya babasının velayeti altında bulunanlara ise kendi gelir/aylık tutarı ile Banka aracılığıyla gelir/aylık alan anne veya babasının gelir/aylıkları tutarı toplamını esas alarak velisine promosyon ödemesi yapılacaktır.

Detaylı bilgi 0850 222 0 800 iletişim merkezi ve tüm şubelerimizde.

Emekli Promosyon Kampanya Beyannamesi

Emekli Maaş Devir Dilekçesi

DETAYLAR: https://www.denizbank.com/kampanya/emeklilere-ozel-kampanyalar/emekli-buyuklerimize-tl-nakit-hediye-40542

AKBANK

SSK, Bağkur veya Emekli Sandığı emekli maaşınızı 15 Kasım 2021 – 31 Aralık 2021 tarihleri arasında Akbank’a taşıyarak ve 3 yıl boyunca maaşınızı Bankamızdan almayı taahhüt ederek 2.500 TL’ye varan promosyon fırsatından yararlanabilirsiniz.

Üstelik, Şubeye gitmeye gerek kalmadan Akbank Mobil ve İnternet veya Müşteri İletişim Merkezi aracılığıyla maaşlarınızı kolayca Akbank’a taşıyabilir ve promosyon başvurusunda bulunabilirsiniz.

Emekliyim, maaşımı nasıl taşıyabilirim?

Sadece T.C. kimlik numaranızı gösteren kimliğinizle birlikte size en yakın Akbank Şubesine gelerek emekli maaşınızı hemen Akbank'a taşıyabilirsiniz.
PTT şubelerinden alacağınız e-devlet şifrenizle ya da Akbank İnternet'teki e-devlet yönlendirmesi aracılığıyla www.turkiye.gov.tr adresine girerek, banka değişikliği işleminizi yapabilirsiniz.

Akbank müşterisi olup SGK emekli maaşınızı farklı bir bankadan alıyorsanız ve maaşınızda promosyon ve kredi blokesi bulunmuyor ise Şubeye gitmenize gerek kalmadan Akbank Mobil ve İnternet veya 444 25 25 Müşteri İletişim Merkezi aracılığı ile emekli maaşını bankamıza taşıyabilir ve promosyon başvurusunda bulunabilirsiniz.

Maaş Tutar Aralığı 0-1499 TL ise SGK Promosyon Tutarı 500 TL, Ek Promosyon Tutarı 1250 TL, Toplam Promosyon Tutarı 1750 TL.

Maaş Tutar Aralığı 1500-2499 TL ise SGK Promosyon Tutarı 625 TL, Ek Promosyon Tutarı 1475 TL, Toplam Promosyon Tutarı 2100 TL.

Maaş Tutar Aralığı 2500 TL ve üzeri ise SGK Promosyon Tutarı 750 TL, Ek Promosyon Tutarı 1750 TL, Toplam Promosyon Tutarı 2500 TL.

Ek Promosyon Ödeme Koşulları

SGK emekli maaşını 15 Kasım 2021 – 31 Aralık 2021 tarihleri arasında Akbank'a taşıyarak 3 yıl boyunca maaşını Bankamızdan almayı taahhüt eden ve promosyon başvurusunda bulunan emekliler faydalanabilecektir.

Promosyon ödemesi için SGK ile imzalanmış olan "Gelir/Aylık Alanlara Promosyon Ödenmesine İlişkin Protokol" koşulları geçerlidir.
Müşterinin promosyondan faydalanabilmesi için gelir/aylıklarını üç yıl bankamızdan almayı taahhüt etmesi gerekmektedir. Taahhüt süresi promosyon ödemesinin müşterinin hesabına geçmesi ile başlamaktadır.

SGK gelir/aylığını Akbank'a taşıyan emekliler için promosyon tutarı emeklinin 1 aya denk gelen gelir/aylık tutarına göre hesaplanır. İlgili tutar bir aya tekabül eden net gelir /aylığın 1.500 TL ye (1.500 TL hariç) kadar olması halinde 1.750 TL, 1.500 - 2.500 TL (2.500 TL hariç) arasında olması halinde 2.100 TL, 2.500 TL'nin üzerinde olması halinde 2.500 TL'dir. Nafaka ve haciz kesintileri bulunan kişiler için ilgili kesintiler çıkarıldıktan sonra kalan tutara göre promosyon ödemesi yapılır. Her kişi promosyondan sadece 1 kez faydalanabilir.

Bankamızdan birden fazla emekli maaşı alan müşteriler, 1 den fazla maaşı için promosyon talebinde bulunurlarsa ilgili maaşların toplam tutarına göre 1 kez promosyona hak kazanır.
"Emekli Promosyon Taahhütnamesi" ni imzalayarak promosyon başvurusunda bulunan müşterilerin ilk emekli maaşlarının Akbank'a yatmasına istinaden 3 iş günü içinde ödemesi gerçekleştirilir.

Taahhüt süresi içinde vefat haricinde herhangi bir nedenle SGK tarafından gelir/aylık ödememin kesilmesi veya herhangi bir sebeple gelir/aylığının farklı bir bankaya taşınması durumunda, veya müşterinin taahhüt süresi dolmadan promosyon taahhüdünü sonlandırmak istemesi durumunda, promosyon ilişkisi iptal edilecek olup, Bankanın yazılı bildirim yapmasına gerek kalmaksızın kalan taahhüt süresi dikkate alınarak kıstelyevm usulü ile ödenen promosyon tutarı geri alınacaktır. 
Akbank T.A.Ş. dilediği zaman kampanyayı durdurma ve/veya  kampanya koşullarını değiştirme hakkına sahiptir.

Yeni emekli olacağım, maaşımı/ikramiye ödememi Akbank'tan nasıl alabilirim?

Emekli Sandığı'ndan emekli oluyorsanız, çalıştığınız kuruma vereceğiniz emeklilik dilekçesinde maaş ve ikramiye ödemeleri için banka tercihinizi Akbank olarak belirtebilirsiniz.
SSK veya Bağkur'dan emekli oluyorsanız, e-devlet üzerinden veya SGK İl/İlçe Müdürlükleri'ne emeklilik başvurusunda bulunurken, dolduracağınız Tahsis Talep ve Beyan Taahhüt Belgesi'nde maaşınızın yatırılacağı banka tercihini Akbank olarak belirtebilirsiniz.

DETAYLAR: https://www.akbank.com/tr-tr/hizmetler/Sayfalar/SGK-Emekli-Maas-Odemeleri.aspx?OM.zn=Bireysel-w26&OM.zpc=emeklilik_tasima&OM.bzn=Bireysel&OM.OSB=emeklilik_tasima&OM.mfr=HomePage

HALKBANK

Emekli maaşını Bankamız aracılığıyla alan veya maaşını Bankamıza transfer edecek tüm SGK emeklileri, maaşlarını 3 yıl boyunca Bankamız aracılığı ile alma taahhüdü karşılığında promosyon ödemesinden faydalanabileceklerdir. Emekli maaşını Bankamıza transfer edecek olan emeklilerin ilk maaşlarının Bankamıza yatması akabinde promosyon ödemesi yapılabilecektir.

Ne kadar promosyon alacağım?

1.500 TL altında emekli maaşı alanlara 500 TL, 1.500 TL ile 2.500 TL arasında emekli maaşı alanlara 625 TL, 2.500 TL üzerinde emekli maaşı alanlara ise 750 TL tutarında promosyon ödemesi yapılacaktır.

Nasıl başvurabilirim?

Promosyon ödemesine ilişkin başvurularınızı; tüm Halkbank şubelerimizden, Bank24 ATM’lerimizden, 0850 222 92 62 Halkbank emekli hattımızdan ve Halkbank İnternet Şubesi'nden yapabilirsiniz.

DETAYLAR: https://www.halkbank.com.tr/tr/bireysel/odemeler/odeme-hizmetleri/Emekli-promosyon-odemeleri.html

ING BANK

Emekli maaşınızı ING’ye taşıyarak maaş tutarınıza göre ek koşulsuz 1.750 TL’ye varan nakit promosyon kazanabilirsiniz. Siz de maaşınızı kolayca ING’ye taşıyın, ek koşulsuz nakit promosyon fırsatını kaçırmayın.

Emekli maaşını taşıyanlara, %1,94'ten başlayan faiz oranıyla ihtiyaç kredisi ING'de! Üstelik, kredi tahsis ücreti yok!

Akbank ve Türkiye İş Bankası ile yaptığımız işbirliği kapsamında, ülke genelinde 12.000 ATM’yi ücretsiz şekilde ve sınırsız adette TL çekip yatırma, bakiye sorgulama, borç ödeme, kart borcu ve limiti sorgulama işlemleriniz için kullanabilirsiniz. Bu anlaşma ile nakit işlemleriniz için erişim sıkıntısı çekmeden her yerde bir ATM bulabilirsiniz.

Emekli maaşınızı ING’den almaya başlayarak 1.750 TL’ye varan ek koşulsuz nakit promosyon fırsatından yararlanabilirsiniz!

1 aylık toplam gelir/aylık tutarınız,
1500 TL’ye (1.500 TL hariç) kadar ise 1.200 TL, 
1.500 TL – 2.500 TL (2.500 TL hariç) arası ise 1.500 TL, 
2.500 TL ve üzeri ise 1.750 TL nakit promosyon ödemesi alırsınız. 

Kampanyadan emekli maaşını 3 yıl boyunca bankamızdan alma taahhüdü veren ve nakit promosyon ödemesi alan mevcut ve yeni emekli maaş müşterilerimiz yararlanabilir. Promosyon ödemesinden faydalanmak için herhangi bir ürün koşulu bulunmamaktadır. Promosyon taahhütnamesinin imzalanması sonrasında ek bir koşul olmadan; bir aylık net gelir 1.500 TL'ye kadarsa 1.200 TL, 1500 TL-2500 TL arasındaysa 1.500 TL, 2500 TL'nin üzerindeyse 1.750 TL nakit promosyon ödenir. Kampanya 2 Kasım 2021 – 31 Aralık 2021 tarihleri arasında nakit promosyon alan müşteriler için geçerlidir. Bu tarihler dışında promosyon alan müşteriler kampanyadan yararlanamaz. Nakit promosyon başvuru işlemleri ING Telefon Bankacılığı ve ING Şubeleri aracılığı ile yapılabilir. Bankamızdan birden fazla emekli maaş alınıyor olması durumunda, ödenecek promosyon tutarı maaş tutarlarının toplamı dikkate alınarak hesaplanır ve tek bir promosyon ödemesi yapılır. Nakit promosyon ödemesi 3 yıl için peşin olarak yapılır ve 3 yıllık taahhüt süresinin başlangıcı olarak nakit promosyonun hesaba yatırıldığı tarih esas alınır. Nakit promosyon ödemesi yapıldıktan sonra 3 yıllık taahhüt süresi içerisinde gelir/aylığın artması halinde ilave promosyon ödemesi yapılmaz. 3 yıllık taahhüde aykırılık olması halinde, tarafınıza ödenen promosyon bedeli, taahhüdün kalan süresi dikkate alınarak kıstelyevm esasa göre geri alınır. Aynı anda birden fazla ek promosyon kampanyasından yararlanılamaz. ING belirtilen hizmetleri sonlandırma ya da koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar. 1 Mart 2020 tarihi sonrasında Bankamız diğer ek promosyonlarından dahil olmuş, yararlanmış ya da talepte bulunan müşterilerimiz, 2 Kasım 2021 tarihi itibariyle koşulsuz nakit promosyon alması durumunda mevcut kampanya/talepleri iptal edilerek kıstelyevm usulü iade alınacak ve 1.750 TL’ye varan nakit promosyondan yararlanır.

DETAYLAR : https://www.ing.com.tr/tr/sizin-icin/odemeler/emekli-maas-odemeleri

TEB

Emekli maaşını TEB’e taşıyarak 36 ay boyunca Bankamızdan almayı taahhüt eden ve Bankamızda en az 2 adet Otomatik Fatura Talimatı bulunduran emekli maaş müşterilerimiz 1.800 TL’ye varan promosyon kazanıyor.

1.800 TL’ye Varan Promosyon Kampanya Detayları:

Kampanya 08.10.2021 tarihi itibarıyla yeni edinilen emekli maaş müşterilerini kapsamaktadır. Emekli müşterilerimizin kampanya dönemi içerisinde 36 aylık emekli taahhütnamesi vermeleri ve Bankamızda en az 2 adet otomatik fatura ödeme talimatı bulundurmaları gerekmektedir. Müşterilerin maaş transferi gerçekleştiğinde maaş tutarına bağlı olarak aşağıdaki tabloda belirtilen promosyon ödemeleri yapılacaktır.

Aşağıdaki tabloda “Nakit Promosyon” sütununda belirtilen tutarlar müşterilerimizin emekli maaşını TEB’e taşıyarak 36 ay boyunca Bankamızdan almayı taahhüt etmelerine karşılık ödenecek promosyon tutarlarını, “Ek Promosyon” sütununda belirtilen tutarlar ise müşterilerimizin 36 aylık taahhüt süreleri boyunca Bankamızda en az 2 adet Otomatik Fatura Talimatı bulundurmalarına karşılık ödenecek promosyon tutarlarını göstermektedir.

Maaş Bandı 0-1499 TL ise Nakit Promosyon 500 TL, Ek Promosyon 700 TL, Toplam Promosyon 1200 TL.

Maaş Bandı 1500-2499 TL ise Nakit Promosyon 625 TL, Ek Promosyon 875 TL, Toplam Promosyon 1500 TL.

Maaş Bandı 2500 TL ve üzeri ise Nakit Promosyon 750 TL, Ek Promosyon 1050 TL, Toplam Promosyon 1800 TL.

Kampanya döneminde verilen ek promosyon, yeni verilen 36 aylık emekli taahhütnamesi ve 2 adet otomatik fatura ödeme talimatları için geçerli olup verilen ürün ve/veya taahhütlerinden herhangi birinin iptal edilmesi, Bankamızda var olan Otomatik Fatura Talimat adedinin 2’nin altına düşmesi durumunda verilen ek promosyon müşterilerimizden kıstelyevm esasına göre iade alınacaktır.

Kampanya döneminde verilen ek promosyon emekli maaşını TEB’e yeni taşıyacak müşterilerimiz için geçerli olup TEB’den emekli maaşını alan mevcut müşterilerimiz de taahhüdünü 36 aylık sürede yenileyerek kampanya döneminde verilen ek promosyon tutarında promosyon almaya hak kazanabilirler. TEB Emekli dünyasının avantajlarından yararlanmak ve 1.800 TL’ye varan nakit promosyon fırsatını kaçırmamak için TEB Şubeleri ile iletişime geçebilir veya Cepteteb Mobil/Bireysel İnternet Şubemizden emekli maaş taahhütnamesini ve Kampanya ek taahhütnamesini dijital olarak onaylayabilirsiniz. Nakit promosyondan yararlanabilmek için müşterilerimiz kendilerine bağlı olan tüm maaşlarını bankamıza taşımaları gerekmektedir.

TEB Emekli Bankacılığı Dünyasının Sunduğu Özel İndirimler ve Avantajlar:

CEPTETEB Mobilde emekli maaş müşterilerine özel ayrıcalıklarını görebileceği “Emekli Maaşım TEB’de menüsü”

Size özel avantajlı sigorta paketleri

Gelir belgesiz ve emekli maaş müşterilerimize özel indirimli faiz oranları ile  ihtiyaç, taşıt ve konut kredisi kullanabilme imkanı.

Marifetli Hesap’ta birikimlerinizi avantajlı günlük faiz oranlarıyla değerlendirme ve dilediğiniz zaman para yatırma ve çekme fırsatı.

TEB Emekli Bankacılığı Dünyasının Sunduğu Ayrıcalıklar:

Çağrı Merkezi, Bireysel İnternet Şube ve CEPTETEB Mobil Uygulamamızdan yapılan EFT/Havale işlemlerinde masrafsızlık*

TEB ATM’leri dışında Denizbank ve QNB Finansbank ATM’lerinden aylık 3 işleme kadar toplamda 6.500 TL’ye varan nakit çekim limiti ile masrafsız para çekme/para yatırma/kredi kartı borç ödemesi**

Emekli maaş müşterilerine özel öncelikli olarak ulaşabilecekleri Çağrı Merkezi Hattı: 0 850 222 00 91

Size özel ücretsiz (aidatsız) TEB Bonus Kart, ya da TEB She Kart. *

* Geç EFT ve Geç FAST işlemlerinden ücret alınmaktadır.

**60 yaş üstü müşterilerimiz için ATM’lerden 10.000 TL’ye varan nakit çekim limiti vardır.

Emekli Maaşımı/Nakit Promosyonumu TEB’den Nasıl Alırım?

Yeni Emekli Olanlar/Olacaklar için:

SGK ve Bağkur’dan emekli olacaklar, E-devlet’ten veya SGK Müdürlükleri aracılığıyla dolduracakları Tahsis Talep ve Beyan Taahhüt Belgesi'nde banka tercihini “Türk Ekonomi Bankası” olarak belirtmelidir.

Emekli Sandığı’ndan emekli olacaklar ise çalışmakta oldukları kuruma iletecekleri emeklilik başvuru dilekçesinde çalışmak istedikleri banka olarak “Türk Ekonomi Bankası”nı iletmelidir.

Emekli olup Maaşını TEB’e Taşımak İsteyen Emeklilerimiz için:

TEB Şubelerinden başvurmak için:

Size en yakın TEB Şubesine nüfus cüzdanınızla gelerek emekli maaşınızı kolayca TEB’e taşıyabilirsiniz.

CEPTETEB Mobilden başvurmak için:

Bankamız müşterisi olup Emekli maaşınızı farklı bir bankadan ya da PTT aracılığı ile alıyorsanız ve maaşınızda hiçbir bloke yoksa, şubeye gelmenize gerek kalmadan CEPTETEB mobil ile maaşınızı kolayca TEB’e taşıyabilirsiniz.

CEPTETEB Mobil aracılığıyla emekli maaşınızı taşımak için izlenmesi gereken adımlar:

CEPTETEB Mobil’e TCKN, parola ve şifre adımları ile giriş yapılır.

Ana ekranda “Ödemeler” menüsüne tıklanır.

Devlet ödemeleri/ Emekli Aylığı İşlemleri/Emekli Maaş Taşıma menüleri sırasıyla tıklanarak ilerlenir.

Emekli Maaş Taşıma ekranında “Emekli Maaş Şubesi” ve “Emekli Maaş Türü” seçilir.

Emekli Maaş Taahütnamesi okunup onaylanır.

Ek promosyondan yararlanılmak isteniyorsa Ek Promosyon Taahütnamesi okunup onaylanır ve devam butonu ile ilerlenir. Ek promosyondan yararlanabilmeniz için tüm maaşlarınızı bankamıza taşımanız gerekmektedir.*

Son onay ekranına geldikten sonra girilen bilgiler kontrol edilir ve son onay verilir.

*Emekli maaş ek promosyon kampanyası dönemlerinde bu adımı dikkate alınız. Kampanya dönemi dışında bankamıza maaşınızı taşıma durumunda bu adıma gerek kalmayacaktır.

Bireysel İnternet Şube kanalından başvurmak için:

Bankamız müşterisi olup Emekli maaşınızı farklı bir bankadan yada PTT aracılığı ile alıyorsanız ve maaşınızda hiçbir bloke yoksa, şubeye gelmenize gerek kalmadan Bireysel İnternet Şube ile maaşınızı kolayca TEB’e taşıyabilirsiniz.

Bireysel İnternet Şube aracılığıyla emekli maaşınızı taşımak için izlenmesi gereken adımlar:

Bireysel İnternet Şube’ye TCKN ve şifre ile giriş yapılır. Ana ekranda yer alan “Kontrol Paneli” seçilir ve açılan sayfada “Sözleşmeler” menüsü tıklanır. Sözleşmeler menüsü altında yer alan ”Emekli Maaş Taahhütnamesi” ve ek promosyondan yararlanılmak isteniyorsa “Emekli Ek Promosyon Taahhütnamesi” okudum/onayladım yapılarak onaylanır. Emekli maaşının TEB’e başarılı bir şekilde taşınması işlemlerinin tamamlanması için mutlaka e-devlet üzerinden de banka değişiklik işlemlerinin tamamlanması gerekmektedir.

E-devlet’ten banka değişiklik talebini iletmek için:

E-Devlet’e Bireysel İnternet Şube aracılığıyla veya TCKN/Kullanıcı adı ile şifre girilir. Kurumlar menüsünden Sosyal Güvenlik Kurumu seçilir. Hizmet türüne göre (4A /4B / 4C ) Banka ve Adres Değişikliği menüsüne girilerek seçim yapılır. Banka ve Adres Değişikliği alanı seçilir. Kişisel bilgilerin doğruluğu kontrol edilir. “Banka bilgileri değişikliği” alanına tıklanır. Yeni banka bilgileri bölümünde seçmek istenilen banka bilgileri girilir ve “Güncelle” butonuna basılarak seçim kaydedilir. Tüm işlemlerin başarılı bir şekilde tamamlanması sonrası talep alınır. SGK tarafından kurum bilgileri güncellenmesi sonrası takip eden ayın ilk emekli maaş ödemesi TEB hesabına yatırıldıktan sonra ortalama 5 iş günü içerisinde nakit promosyon emekli maaş müşterimizin ilgili hesabına yatırılır.

Türk Ekonomi Bankası A.Ş kampanya ve ürün özelliklerinin kullanım şartlarında değişiklik yapma ve iptal etme hakkını saklı tutar.

DETAYLAR: https://www.teb.com.tr/sizin-icin/emekliye-ozel-promosyon/

GARANTİ BBVA

Emekli maaşını Garanti BBVA ‘dan alan tüm emekli maaş müşterilerimize, Garanti BBVA Mobil ve Garanti BBVA İnternet’ten, maaş aldığı Vadesiz TL hesabından yapacağı havale ve hafta içi saat 16:00 ya kadar yapılacak EFT işlemleri ücretsizdir.(Hafta sonları ve resmi tatil günleri dahil değildir. Uygulama 01/04/2021 itibariyle başlamış olup  öncesinde gerçekleştirilen havale/eft işlemlerini kapsamamaktadır.)

Garanti BBVA’lı emekliler şubeye gitmeye gerek kalmadan, Garanti BBVA Mobil veya Müşteri İletişim Merkezi aracılığıyla maaşlarını kolayca Garanti BBVA’ya taşıyabilecek.

Emekli Maaşım için Garanti BBVA’yı Nasıl Seçerim?

Yeni emekli olacağım:

Yeni emekli olacaklar artık ilk maaş bankası olarak Garanti BBVA’yı seçebiliyor!

SSK ve Bağkur’dan emekli olacaklar, e-devletten veya SGK Müdürlükleri aracılığıyla dolduracakları Tahsis Talep ve Beyan Taahhüt Belgesi’nde,
Emekli Sandığı’ndan emekli olacaklar ise çalışmakta oldukları kuruma iletecekleri emeklilik başvuru dilekçesinde “Garanti BBVA”yı tercih edebiliyor.

Emekliyim, şu anda maaşımı başka bankadan alıyorum:

Tüm emekliler, en yakın Garanti BBVA şubesine yalnızca nüfus cüzdanıyla kolayca banka değişikliği yapabiliyor. Ayrıca şubeye gelmeden, e-devlet’ten de görseldeki adımları izleyerek kolayca banka değişikliği işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. E-devlet’e Garanti BBVA İnternet Bankacılığı aracılığıyla veya PTT’den alacağınız şifre ile giriş yapabilirsiniz.Bankamız müşterisi olup Emekli maaşını farklı bir bankadan yada PTT aracılığı ile alan ve maaşında hiçbir bloke bulunmayan müşterilerimiz, Garanti BBVA Mobil ve Müşteri İletişim Merkezi aracılığı ile emekli maaşını bankamıza aktarabilecek ve promosyon talep edebilecektir.

Emeklilerimize Özel Ayrıcalıklar

Emekli promosyonu, “emeklilerin özel bankası” Garanti BBVA’da!* Emekli maaşınızı, “emeklilerin özel bankası“ Garanti BBVA’ya taşıyın, 2.000 TL’ye varan nakit promosyondan yararlanma fırsatını kaçırmayın!

Garanti BBVA ATM’de emeklilere özel menü! Paramatiklerde emekliler için hazırlanan özel menüyle bakiyenizin tamamını tek tuşla ve kuruşu kuruşuna çekebilirsiniz Üstelik emekli maaşınızı çekerken maaş tutarınız kadar yapacağınız çekimlerde nakit çekim limit aşım ücreti ödemezsiniz.

SGK emeklilerine özel kredi fırsatı! Emeklilere özel indirimli faiz oranlarıyla gelir belgesiz*** destek, oto ve mortgage kredilerinden yararlanabilirsiniz.

Promosyon Ödeme Detayları

*Promosyon ödemesi için SGK’nın belirlemiş olduğu koşullar geçerli olacaktır. Promosyon ödemesinden, gelir/aylıklarını üç yıl bankamızdan almayı taahhüt eden müşteriler faydalanabilecektir. Taahhüt süresi promosyon ödemesinin müşterinin hesabına geçmesi ile başlayacaktır.

Garanti BBVA, 1.500 TL'ye kadar emekli maaşı alanlara 1.300 TL, 1.500-2.500 TL arasında emekli maaşı alanlara 1.650 TL, 2.500 TL ve üstünde maaş alanlara ise 2.000 TL nakit promosyon ödemesi yapacak. 1.000’e yakın Garanti BBVA şubesinden ve 5.200’ ü aşkın Garanti BBVA ATM’sinden emekli maaşınızı kolayca çekebilmeniz için, sadece nüfus cüzdanınızla size en yakın şubemize uğramanız yeter.

Birden fazla maaş ödemesi alıp, bu maaşları için promosyon talebinde bulunulması durumunda maaşların toplamı dikkate alınarak tek bir promosyon ödemesi gerçekleştirilecektir.

Promosyon ödemesi, müşterinin “Emekli Bankacılığı Promosyon Taahhütnamesi”ni imzalaması sonrasında, bankamıza ilk maaşın yatmasına istinaden 3 iş günü içinde gerçekleştirilecektir. Taahhüt süresi boyunca promosyona konu olan maaş için banka değişikliği gerçekleştirilemeyecektir.

Taahhüt süresi içinde vefat haricinde herhangi bir nedenle SGK tarafından gelir/aylık ödememin kesilmesi veya herhangi bir sebeple gelir/aylığının farklı kuruma taşınması  durumunda; veya müşterinin taahhüt süresi dolmadan promosyon taahhüdünü sonlandırmak istemesi durumunda, promosyon ilişkisi iptal edilecek olup, Bankanın yazılı bildirim yapmasına gerek kalmaksızın kalan taahhüt süresi dikkate alınarak kıstelyevm usulü ile ödenen promosyon tutarı iade edilecektir.

** Kuruşu kuruşuna çekim için Paracard’la işlem yapılmalı ve Garanti BBVA ATM’de Para Çekme Menüsü’nden “Bakiyenin tamamı” seçilmelidir. Bu uygulama, Garanti BBVA ATM’nin madeni para stokuyla sınırlıdır; yeterli madeni para olmaması durumunda ödeme gerçekleşmeyebilir.

***Emekli maaşı dışındaki gelirler için belge istenebilir.

DETAYLAR: https://www.garantibbva.com.tr/emekli-maas-odemeleri

KUVEYT TÜRK

Kuveyt Türk, emekli maaşını Kuveyt Türk’e taşıyan müşterilerine birçok avantaj sunuyor. Müşteriler, katılım finans prensiplerine uygun olarak 1.000 TL’ye varan promosyon ödemesinden faydalanırken, ortak ATM’lerden ayda 2 kez masrafsız para çekebiliyor. Ayrıca müşteriler sağlık ve eğitim harcamalarında vade farksız beş taksit imkânı sunan Sağlam Kartları ile yılsonuna kadar yapacakları ilk 100 TL ve üzeri market alışverişlerinde 20 TL Altın Puan kazanıyor.
 
Türkiye’nin öncü katılım finans kuruluşlarından Kuveyt Türk, emeklilere yönelik cazip avantajlar içeren emekli maaşı taşıma paketi hazırladı. SGK emekli maaşı (Emekli Sandığı, SGK, Bağ-Kur) ödemelerini Kuveyt Türk aracılığıyla almakta olan ve yeni başvuruda bulunan tüm müşterilere, katılım finans ilkelerine uygun olarak promosyon ödemesi yapılacak. Bu kapsamda, 1.500 TL’ye kadar emekli aylığı alanlara 750 TL, 1.500 TL ile 2.500 TL arasında emekli aylığı alanlara 875 TL, 2.500 TL ve üzeri emekli aylığı alanlara ise 1.000 TL promosyon ödemesinde bulunulacak. Maaşlarına 7 gün 24 saat boyunca Kuveyt Türk ATM'leri ve diğer tüm banka ATM'lerinden kolaylıkla ulaşma imkânı da bulan müşteriler, ayrıca ortak ATM’lerden işlem başına 2.000 TL olmak üzere ayda 2 kez ücretsiz para çekebilecek.
 
Emeklilere özel danışma hattı

Yıllık kart aidatı bulunmayan Sağlam Kart ile yılsonuna kadar yapılan ilk 100 TL ve üzeri market alışverişinde 20 TL Altın Puan fırsatı da sunulan emekli müşteriler, sağlık ve eğitim harcamalarında ise vade farksız 5 taksit kolaylığından istifade edebiliyor. Ek olarak dijital kanallardan yapılan para transferi (EFT ve havale) işlemlerinden de ücret alınmazken, maaş hesabından veya müşteriye özel ayrıcalık sağlayan Sağlam Kart’tan hiçbir komisyon ücreti ödenmeden kolaylıkla fatura talimatları verilerek faturaların otomatik ve zamanında ödenmesi sağlanıyor. Tüm bunların yanı sıra Kuveyt Türk, emekli müşterilerine “0262 723 49 19-Emekli Danışma Hattı” hizmeti sunarak doğrudan müşteri temsilcisine bağlanma hizmeti de sunuyor.

Kuveyt Türk’ün sunduğu ayrıcalıklardan faydalanmak isteyen emeklilerin, emekli maaşının e-Devlet üzerinden veya tüm Kuveyt Türk şubeleri aracılığıyla taşıması yeterli oluyor.

DETAYLAR: https://www.kuveytturk.com.tr/hakkimizda/kuveyt-turk-hakkinda/bizden-haberler/emekli-maasini-tasiyanlara-kuveyt-turkten-saglam-destek

QNB FİNANSBANK

Cep telefonunuzdan vereceğiniz dijital onay sayesinde şubeye gelmeden maaşınızı taşıyın, 2000 TL'ye kadar promosyon kazanma, ayda iki kere diğer banka ATM'lerinden ücretsiz para çekme, bireysel internet bankacılığından ücretsiz EFT/TL havale ve şubelerde işlem sıra önceliği gibi birçok avantajdan yararlanın.

Emekli Müşterilerimize Sunulan Ayrıcalıklar

2.200 TL’ye varan promosyon imkanı

Yurt içi diğer tüm banka ATM'lerinden ayda iki kere ücretsiz para çekme hakkı

Bireysel İnternet Şube ve QNB Mobil’den yapılacak EFT ve TL havale işlemlerinde işlem ücreti muafiyeti

QNB Finansbank şubelerinde yapacağınız işlemlerde sıra önceliği

Emekli Bankacılığı müşterilerimize özel 0850 222 11 00 numaralı QNB Finansbank Emekli Bankacılığı Hattı'ndan faydalanma imkanı

CardFinans Emekli kredi kartına sahip olunması durumunda; ilk yıl, yıllık üyelik ücreti tahsil edilmemektedir. Bu bir yılın sonunda, CardFinans Emekli kredi kartına bağlı ve düzenli ödenen en az bir otomatik fatura ödeme talimatı olduğu ve bu talimatların düzenli ödendiği sürece, bu kredi kartı için yıllık üyelik ücreti alınmamaya devam edecektir.

Emekli Maaşımı/ İkramiye Ödememi QNB Finansbank’tan Nasıl Alırım?

Yeni emekli olacağım, maaşımı/ ikramiye ödememi QNB Finansbank’tan nasıl alabilirim?

Emekli Sandığı’ndan emekli oluyorsanız, çalıştığınız kuruma vereceğiniz emeklilik dilekçesinde maaş ve ikramiye ödemeleri için banka tercihinizi QNB Finansbank olarak belirtebilirsiniz. SSK veya Bağkur’dan emekli oluyorsanız, e-devlet üzerinden veya SGK İl/İlçe Müdürlükleri’ne emeklilik başvurusunda bulunurken, dolduracağınız Tahsis Talep ve Beyan Taahhüt Belgesi’nde maaşınızın yatırılacağı banka tercihini QNB Finansbank olarak belirtebilirsiniz.​

Emekli Maaşımı/ İkramiye Ödememi QNB Finansbank’tan Nasıl Alırım?

Yeni emekli olacağım, maaşımı/ ikramiye ödememi QNB Finansbank’tan nasıl alabilirim?

Emekliyim, maaşımı QNB Finansbank’a nasıl taşıyabilirim?

Qnb Finansbank müşterisi iseniz; Emekli maaş taşıma işlemi ve promosyon başvurusu için QNB Finansbank çağrı merkezi 0850 222 0 900 'u arayıp cep telefonunuzdan dijital onay vererek işleminizi tamamlayabilirsiniz. Şubeye gelmeden size en yakın QNB Finansbank Şubesi’ni arayarak emekli maaşınızı cep telefonunuzdan dijital onay vererek QNB Finansbank’a taşıyabilirsiniz. QNB Finansbank İnternet şubesi aracılığıyla ya da PTT şubelerinden alacağınız e-devlet şifrenizle, www.turkiye.gov.tr adresine girerek sosyal güvenlik kurumu içerisinden bulunduğunuz kurumu seçerek banka değişikliğinizi yapabilirsiniz.

Qnb Finansbank müşterisi değilseniz; Sadece T.C. kimlik numaranızı gösteren kimliğinizle birlikte size en yakın QNB Finansbank Şubesine gelerek emekli maaşınızı hemen QNB Finasnbank’a taşıyabilirsiniz. QNB Finansbank İnternet şubesi aracılığıyla ya da PTT şubelerinden alacağınız e-devlet şifrenizle, www.turkiye.gov.tr adresine girerek sosyal güvenlik kurumu içerisinden bulunduğunuz kurumu seçerek banka değişikliğinizi yapabilirsiniz.

Promosyon Ödemeleri

Emekli maaşınızı QNB Finansbank’tan alarak 2.200 TL 'ye kadar promosyon kazanabilirsiniz!

Promosyon ödemesi aşağıda belirtilen emekli maaş tutar aralıkları dikkate alınarak yapılacak; 3 aylık ödenen maaşlar için; aylık ortalama maaş tutarına göre promosyon tutarı belirlenecektir.

Aylık 1.499 TL altında maaş alanlara 1450 TL,
Aylık 1.500 TL ile 2.499 TL arasında maaş alanlara 1850 TL,
2.500 TL ve üzeri maaş alanlara 2.200 TL promosyon ödemesi yapılmaktadır.

Emekli Maaşı Promosyon Ödemesinden Faydalanabilmek İçin Gerekli Koşullar

Promosyon ödemesinden faydalanmak için, şubelerimizden başvuruda bulunmanız ve emekli maaşınızı 3 yıl süre ile bankamızdan alacağınıza dair "emekli maaş taahhütnamesi" imzalamanız gerekmektedir. Promosyon ödemesinden faydalanmak için herhangi bir ürün koşulu bulunmamaktadır. Bankamızdan birden fazla emekli maaş alan emeklilerimize, ödenecek promosyon tutarı maaş tutarlarının toplamı dikkate alınarak hesaplanacaktır. 3 yıllık taahhüt süresinin başlangıcı olarak promosyon ödemesinin hesabınıza yatırıldığı tarih esas alınacaktır. Promosyon ödemesi yapıldıktan sonra 3 yıllık taahhüt süresi içerisinde gelir/aylığınızın artması halinde ilave promosyon ödemesi yapılmayacaktır. 18 yaş altında emekli maaşı alan müşterilerimiz için anne veya babasının velayeti gerekmektedir. Anne veya babasının velayeti altında bulunanlara ise kendi gelir/aylık tutarı ile banka aracılığıyla gelir/aylık alan anne veya babasının gelir/aylıkları tutarı toplamını esas alarak velisine promosyon ödemesi yapılacaktır. Kampanya 31.12.2021 tarihine kadar geçerlidir.

DETAYLAR: https://www.qnbfinansbank.com/emekli-bankaciligi

Anahtar Kelimeler:
EmekliBankaPromosyon
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.