Öne Çıkanlar A101 4 Nisan 2024 Aktüel Ürünler Koronavirüs Mahmut Özer öğretmen Çocuk Gelişim ve Eğitim Öğretmenliği

Bu Yıl Çift Haneli Rakam Bekliyoruz

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, ''Hafta içi Ankara'da TUSAŞ'a ait milli muharip uçak tesisininn gerçeğini gerçekleştirdik. İnşallah uçağımızı 2023 yılında hangardan çıkartıyoruz. İlk uçuşunu 2025'de gerçekleştirecek uçağımız 2029'dan itibaren göklerdeki yerini alacak semalarımızdaki yerimizi korumaya başlayacaktır.Karaman bir medeniyetler beşiği olmanın yanısıra dayanışmanın, milli iradenin de şehridir. Partimizi kurduğumuz günden beri Karaman'ı hep yanımızda gördük. Rabbim hepinizden razı olsun. Desteğinizden, hayır dualarınızdan bizi hiç yalnız bırakmadınız.

Türkiye'yi kendisine bile hayrı dokunmayan bu kifayetsizlerin insafına terk edemeyiz. Bunun için hepimizin daha çok çalışması 2023'e kadar gece gündüz koşturması gerekiyor. Durmak yok yola devam devam. Son 19 yılda milletimize mahçup olacak hiçbir adım atmadık. Eksiklerimiz olsa da ilk günden itibaren samimiyetle çalıştık, milletin, memleketin menfaatini en üstte tuttuk. Ne yaptıysak milletimiz, sizler, evlatlarımızın müreffeh geleceği için yaptık.

Eğitim, sağlık, adalet, emniyet, ulaşım, dış politika, tarım, enerjide tarihinde görülmemiş adımları atan bir AK Parti iktidarı vard. Dış ticarette 19 yılda geldiği seviyeye bakmak bile bizimle muhalefet arasındaki vizyon farkını göstermeye yeterlidir. 2002 yılında dış ticaret hacmimiz, ihracatımız 26 milyar dolardı, geçen sene küresel salgına rağmen 225 milyar 368 milyon dolara yükseldi. Nereden nereye? 2002'de 88 milyar doları bulmayan dış ticaret hacmimizi 500 milyar dolar sınırına getirdik. Salgına rağmen 2020 yılını 1,8 gibi çok önemli büyüme oranıyla kapattık. Bu yıl için çift haneli rakam bekliyoruz.

Asgari ücrette yapılan yüzde 50 oranında artışa ilaveten memur ve emekli maaşlarında çok ciddi iyileştirmeye gittik. Enflasyonu en kısa sürede makul oranlara çekeceğiz. Eserlerimizle, yatırımlarımızla, ülkemize kazandırdığımız örnek hizmetlerle konuşuyoruz. Muhalefetin yalan ve çarpıtmaya dayalı karamsarlık siyasetine karşı o dağıtılan broşürleri adeta ezberleyelim. Hayat gibi siyaset de rehavete gelmez, asla boşluk kabul etmez. Sizlerden büyük bir aşkla, ilk günkü coşkuyla çalışmalarınıza devam etmenizi istiyorum.'' dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.