Öne Çıkanlar Öğretmenlik Alanları Şaban Ayı Sureleri Ramazan Pidesi Malzemeleri Yardımcı Personel MEB Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü

Cumhurbaşkanı Erdoğan Doğalgaz Müjdesini Ne Zaman Verecek?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ''"Ülkemizin dört bir yanını altyapı, üst yapı hizmetleriyle donattık. Hizmet yarışımız devam ediyor. Bu konuda asla fire vermedik. Bu süreç içerisinde sadece ülkemizin içinde değil aslında dünyanın değişik ülkelerinde de hizmet yarışımızı devam ettirdik.

Biz kıtaları dolaşıyoruz. Afrika'nın 51-52 ülkesini dolaştık. Amerika'nın Latin Amerika olsun buraları defaatle dolaştık. Ülkemizin mesajını buralara taşıdık, tanınmayan ülkemizi tanıttık. BM'nin tam karşısında Türk Evi'ni 4,5 yılda bitirmiş olmamız ve oraya böyle bir markayı vurmuş olmamız bizim için değil bizden sonra gelen nesiller için çok çok önemli bir inşallah marka olacak.

Tabii bütün bunlar bizden çok bizden sonra gelecek nesiller için de hakikaten abide olacak.Türkiye'de dikkat edilirse altyapıda, üstyapıda, yüksek hızlı trenlerden tutunuz, Marmaray'dan Avrasya Tüneli'ne varıncaya kadar, öbür tarafta Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Osmangazi Köprüsü, İstanbul-İzmir arasındaki otoban, bunlar unutulmayacak eserlerdir. Hepsinden öte bizim Karadeniz'de Samsun'dan Sarp'a kadar bu otoyolu yapmamız bir başka şaheser.

56 tane havalimanına çıktık. Çok daha önemli bir adım o da 6 bin 100 kilometre bizim yolumuz vardı. Ama bunlar tabii otoyol falan değildi. Biz bunu yaklaşık 28 bin kilometreye çıkardık. Eğitimde bizim sayımız 76 üniversiteydi ama biz bunu 207 üniversiteye çıkardık. Şu anda bizim üniversitemizin olmadığı ilimiz yok.

Bu nedir? Bu şudur; artık benim ülkemde üniversitesi olmayan ilim yok. Her ilde üniversitemiz var. Dolayısıyla Anadolu'nun tüm illerinde bizim gençlerimiz, yavrularımız üniversiteye gitmek için Hakkari'den çıkıp İstanbul'a gelmeyecek. Hakkari'de oradaki üniversitede okuyacak. Aynen Van'da, Şırnak'ta okuyacak.

Hastanelerimizin olmadığı ilimiz yok. Bir de şehir hastanelerimizle her yeri donattık. Bunlardan daha güzel hizmet olur mu? Eğer koronavirüs sürecinde bu hastanelerimiz olmasaydı ne olurduk. Bu hastanelerle birçok sıkıntıyı aştık.

Aynı şey enerjide. Şu anda enerji olayında Türkiye birçok sıkıntıyı aşmış vaziyette. Şimdi Karadeniz'de doğalgaz olayıyla ilgili attığımız adımı neticelendirdiğimiz anda, doğalgazı çıkarmaya başladığımız anda inşallah müjdeyi vereceğim. Ama biraz sabır. Oradan o doğalgazın çıktığı anda sadece devletin değil aynı zamanda vatandaşımızın kasasına girecek. Sizlere de şahsım heyetim adına çok teşekkür ediyorum." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın doğalgaz müjdesinin ayrıntılarını ne zaman açıklayacağı henüz netlik kazanmadı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.