Öne Çıkanlar Şaban Ayı Sureleri Yardımcı Personel Öğretmenlik Alanları Yetiştirilmek Üzere Yurt Dışına Gönderilecek Memurlara İlişkin Kontenjanlar MEB Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü

Fahiş Fiyat Tüm Dünyanın Sıkıntısı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ''Mübarek Ramazan-ı Şerifinizi tebrik ediyorum. Son eserimiz Phaselis tünelinin şehrimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Phaslis Tüneli ulaşımda büyük kolaylık sağlayacaktır. Aynı şekilde ülkemizin en önemli sebze yetiştirme merkezlerinden olan bu bölgeden yola çıkan ürünler kolayca diğer şehirlere ulaşabilecektir.

Sadece vakit ve akaryakıt ile 31 milyon lira kazandıracak, karbon emisyonunda 1.8 ton azaltım sağlayacaktır. Türkiye'nin büyük kalkınma hamlesi sayesinde şehirlerimizin her biri cumhuriyet tarihinde yapılanların toplamının 5-10 katı hizmetlere kavuşmuştur. Salgın ve savaş krizlerinin ortasında yatırımıyla, istihdamıyla, üretimiyle, ihracatıyla büyüyen bir Türkiye fotoğrafına sahip olmamızı bu altyapıya borçluyuz.

Diğer ülkelerin bugün başlasalar çeyrek asırda tamamlayamayacakları işleri biz çoktan bitirdik ve gözümüzü daha büyük hedeflere diktik. Enerjiden gıdaya, madenlerden teknoloji ürünlerine kadar pek çok alanda yaşanan fahiş fiyat artışları tüm dünyanın ortak sıkıntısıdır. Türkiye bu sıkıntıdan en az etkilenen ülkelerden biridir.

Mevsim etkisinden kaynaklanan istisnai durumlara itibar edilmemesini istiyorum. İsteyen herkesin çalışacak işi vardır. Türkiye siyasi olarak yakı tarihinin en itibarlı konumundadır. Üretim tarafında işler iyi gidiyor. Enflasyonun boynunu kırdığımızda hedeflerimize ulaşmanın önünde hiçbir engel kalmayacaktır.'' dedi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, ''Toplam uzunlukları 21 bin 473 metreye ulaşan 20 tünel, 17 bin 753 metrelik 154 köprü inşa ettik. Antalya Havalimanı'nın işletme hakkı kiralama sözleşmesiyle Türkiye ekonomisine büyük bir katkı sağladık. Bütçe dışı finansman yöntemiyle kamuya devletin kasasından 1 kuruş çıkmadan 765 milyon avroluk yatırım ve 8 milyar 555 milyon avroluk da kira bedeli kazandırıyoruz.

Phaselis Tünelimiz, 1305 metre uzunluğunda 2x2 şeritli çift tüpten oluşuyor. Tünelle bağlantı yollarını da tamamladık. Hizmete açtığımız her yol, tıpkı akarsu gibi geçtiği her yerin üretim, istihdam, ticaret, turizm ve kültürel yaşamına can katıyor. Cumhuriyetimizin 100. yıl dönümünde ülkemizin ve milletimizin dünyada hak ettiği yeri alması için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz. Bunun en güzel örneği Cumhurbaşkan liderliğinizde 20 yılda yaptığımız dev eserlerdir.

Hedefimiz Türkiye’nin kalkınmada dünyada ilk 10 ülke arasında öncü ülke olmasıdır. Açılışına teşrif ettiğiniz Phaselis Tünelimiz, bin 305 metre uzunluğunda 2x2 şeritli çift tüpten oluşuyor. Tünel ile birlikte, bağlantı yollarını da tamamladık. Tünelimizin bugün hizmete girmesiyle, yol güzergahı 2 kilometre , seyahat süresi de 10 dakika kısalacaktır. Hizmete açtığımız her yol, tıpkı akarsu gibi geçtiği, her yerin üretim, istihdam, ticaret, Turizm ve kültürel yaşamına can katıyor. Cumhuriyet’imizin 100. Yıl dönümünde ülkemizin ve milletimizin dünyada hak ettiği yeri alması için, gece-gündüz çalışmaya devam edeceğiz. Bunun en güzel örneği liderliğinizde 20 yılda yaptığımız dev eserlerdir. Sadece son bir ayda dahi dev eserleri milletimize kazandırdık. 1915 Çanakkale Köprüsü, Tokat Havalimanı, Malatya Çevreyolu gibi başarılı ve verimli sonuçlar doğuracak çalışmaları milletimize kazandırdık. Hayata geçen her bir projemizle milletimizin geleceğe yürüdüğü yola bir taş daha döşüyoruz. çalışma azmiyle bir araya gelmiş AK Parti kadrolarıyla daha çok eser yapacak, dünyayı Türkiye’ye bağlamaya devam edeceğiz.'' dedi.

Anahtar Kelimeler:
Fahiş Fiyat
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.