Öne Çıkanlar A101 4 Nisan 2024 Aktüel Ürünler Koronavirüs Mahmut Özer öğretmen Çocuk Gelişim ve Eğitim Öğretmenliği

Vatandaşımızı Canavara Ezdirmeyeceğiz

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Yaşadığımız her anın bizlere vermiş olduğu derslerle kimin dost, kimin düşman olduğunu tefrik edebilmeliyiz. Sorumluluklarımız ağır, sevdamız abidevidir. 2021 yılını yorumlayarak, gelecek yıllardaki beklentilerimizi dile taşımak başlıca amacımız.

2021 yılı Covid-19 salgını gölgesinde geçmiştir. Maalesef salgın tüm dünyayı etkilemektedir. Vefat sayısı 5,5 milyona dayanmıştır. Ekonomiden ticarete, diplomasiden siyasete hayatın her alanında virüsün tahribatı hakimdir. Ülkemizde vaka sayılarının artış trendinde olması dikkat edilmesi gereken bir husustur. Hiçbir şey yokmuş gibi hareket etmek çok mahsurludur. 2022 yılında Covid-19'un yenilmesi her vatandaşımızın mücadeleye destek vermesine bağlıdır. Sağlık çalışanlarımız fedakarca çalışmaktadır. Maaşlarındaki iyileştirmeyi de gerçekleştirmemiz şarttır.

2022 yılının bir yandan korona illetinden kurtulmak için umut verici olması, yeni dünya mimarisine hazırlık dönemi halinde geçmesi samimi dileğimdir. Türkiye zaafa uğramayacak, zayıf düşmeyecektir. Virüs istilası insan iradesinden daha üstün değildir. Biz bu virüsün kökünü kazıyacağız ve selamete kavuşacağız.

2021 yılı insan hakkı ihlalleri, asimetrik kapışmalar, ekonomik saldırılar, etnik gerilimler, doğal afetler, göç dalgaları, kanlı darbeler, çok kutupluluk sancıları yaşanmış ve daha da sertleşmiştir.

Kur ve fiyat artışları ülkemizin belini kurmak için projelendirilmiştir. Ekonomik operasyonlara, diplomatik tuzaklara karşı milletimizle, devletimizle, hükümetimizle aynı yerdeyiz. 20 Aralık tedbirleriyle döviz kurundaki düşüşlerin fiyatlara yansıması adil ve ahlaki bir beklentidir. 2021 yılında enflasyon yüzde 36,08'e tırmanmıştır. Salgın dönemi ve döviz kuru enflasyonu tetiklemiştir. Hiçbir vatandaşımızı bu canavara ezdirmeyeceğiz. Hayat pahalılığı kaderimiz değildir. İlerleyen aylarda faiz, enflasyon, döviz kuru makul seviyelere gerileyecektir. Türkiye zaferi kazanacaktır. Kamu kurumlarının kapısında siyaset yapan CHP Genel Başkanı ne derse desin, Türkiye büyüyecek, kalkınacak, zenginleşecek Cumhuriyet'in 100'üncü yıldönümü taçlanacaktır. Türkiye'nin imajına, inandırıcılığına, tarihi vasfına gölge düşürmek isteyen zillet ittifakını Cumhur İttifakı şaşkına çevirecektir. Kılıçdaroğlu, 'şafak sökecek' diyor. Elhak doğrudur, ancak bu söken şafak onların sonu olacaktır.'' dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.