Öne Çıkanlar Kamu Birliği Konfederasyonu Kurum Takip Sistemi Veri Girişi yüz tanıma sistemi Haziran Dönemi İsteğe Bağlı Sözleşmeli

Akşener ve Destici’den EYT Açıklaması!

KamuMeb.net - Fatih Altaylı'nın "EYT meselesini nasıl görüyorsunuz?" sorusuna İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "EYT'lerle ilgili farklı bilgiler var. Farklı farklı EYT'liler var. Emekli olmuşlar, maaş almıyorlar, yaşlarından dolayı işe giremiyorlar. Perişan bir durum var. Her şeye para bulunuyor. Saray mutfağına harcıyorsunuz, uçaklardan bahsediliyor. İş bulsalar anlayacağız, iş yok, güç yok. Sigorta primlerini ödemişler. Sonuç itibarıyla bu insanlar açlığa mahkum edilmiş durumda. Buraya bir sonuç üretmek lazım. MHP'nin seçim beyannamesinde EYT vardı. Sonra 24 Haziran seçimlerinde biz aldık devam ettirdik. Ani seçim söz konusu olacaksa... Sayın Erdoğan şu anda siyasi kimliğini göremiyor. Onlar çözemezse de biz çözeceğiz. Eski İçişleri Bakanı olduğum için emniyet mensuplarının durumlarından, sözleşmeli asker personelden bilgi alıyorum. 3600 Ek Gösterge meselesini ilk söyleyenim. Sayın Erdoğan el attı sonunda el fatiha oldu. Vatandaşın fakirlğinin, açlığının önüne geçmek lazım. İnanamazsınız sahayı" şeklinde yanıt verdi.

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, "Hakları elinden alınanların buradaki mağduriyetin kaldırılması ve emeklilikte yaşa takılanların hakkını verilmesini dile getiriyorum. İnşallah önümüzdeki yıl buna bir çözüm bulunur. Büyük Birlik Partisi olarak çok ciddi çalışmalarımız var. Kamuoyunda bilgi kirliliği var. Dolayısıyla #EYT'lilerin sayısı ne kadar, bu hak verilse kaç kişi emekli olur devlete maliyeti nedir? Önümüzdeki süreçte biz BBP olarak bunları net bir şekilde ortaya koyacağız ve bu hakkın kazanılması noktasında da mücadeleyi devam ettireceğiz." dedi.

Kamumeb.net - özel haber

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.