Öne Çıkanlar Öğretmenlik Alanları Şaban Ayı Sureleri Ramazan Pidesi Malzemeleri Yardımcı Personel MEB Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü

Emeklilikte Yaşa Takılanların Bu Mücadelede Taleplerinde Haksızlık Var Mı..?

KamuMeb.net - Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkan Yardımcısı Mustafa Avcı, "Efendim..! Eyt nin maliyeti 800 milyar eğer biz bu insanları emekli edersek ekonomi zora girer... Bize ne..! Biz yükümlülüğümüzü nasıl yerine getirdiysek sizlerde görevlerinizi yerine getirip haklarımızı geri verin. Şimdi cevap verin..! Emeklilikte yaşa takılanların bu mücadelede taleplerinde haksızlık var mı..?

Bizler aile ekonomimize katkı sunmak için çocuk yaşta iş hayatına atıldığımızda hiçbir devlet ve kurum yetkilisi gelip de sizler okula gitmelisiniz bu yaşlar sizin oyun oynama yaşlarınız sizlerin geleceğe hazırlanmanız lazım bizler yönetenler olarak sosyal devlet olmanın gereğini yerine getirip sizin ihtiyaçlarınızı sağlayacağız dedi mi..?

Soruyorum..! O yaşlarda bizlere sosyal devlet olmanın gereğini yerine getirmeyenlerin şimdi 45-50 yaşlarımızda karşımıza çıkıp sizlerin emekli olma yaşlarınızı 1-17 yıl arasında öteliyoruz deme hakkı var mıdır..?

Ellerinizi vicdanlarınıza koyun ve söyleyin..! 08.09.1999 yılında çıkarılan 4447 sayılı yasa ile emeklilik hakları haksız bir şekilde ötelenen ve kısacası EYT olarak bilinen Emeklilikte Yaşa Takılanlara karşı bir haksızlık yapılmadı diyebiliyor musunuz..?

HAYIR..! Demiyorsunuz diyemiyorsunuz öyleyse bizlerin haklarını vermemek için bu kadar direnirken vicdanlarda aklanabilmek için nasıl hesap vereceksiniz..? Bu ülkede sosyal adalet kavramından nasıl söz edeceksiniz anlamıyorum. Son olarak..! EYT NAMUSLU BİR HAK ARAYIŞIDIR BİLİN İSTEDİM..." dedi.

KamuMeb.net - özel haber

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.