Öne Çıkanlar Öğretmenlik Alanları Şaban Ayı Sureleri Ramazan Pidesi Malzemeleri Yardımcı Personel MEB Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü

EYT İzmit Çalıştayında Alınan Kararlar

KamuMeb.net - İzmit Çalıştayına EYTSYDD Başkanı Gönül Boran Özüpak ve dernek yöneticileriyle illerde kurulan derneklerin başkanları ve yöneticileri, kuruluş hazırlıklarını sürdüren il temsilcileriyle EYTSYDD İl Temsilcileri Koordinatörü Alper Özüpak katıldı. Çalıştayda İstanbul, Bursa, Kocaeli, Gebze, Eskişehir, Trakya, Çorlu, İzmir, Ankara, Bolu-Düzce-Sakarya, Bilecik, Adana ve Manisa EYT derneklerinden temsilciler yer aldı.

EYT İzmit Çalıştayında;  3 bölgede federasyon kurulması, federasyonların da konfederasyon çatısı altında birleştirilmesi oy birliğiyle kararlaştırıldı. 15 il derneği kendi bölgelerinde federasyon çatısı altında birleşecek. Marmara, Ege ve İç Anadolu EYT federasyonları kurulacak. Bölgesel federasyonlar da EYT Konfederasyonunu oluşturacak.

EYTSYDD İl Temsilcileri Koordinatörü Alper Özüpak, konu ile ilgili yazdığı yazıda ''Üç bölgede kurulacak olan fedarasyonlar derneklerin karar almasında, etkinlik ve eylemlerde daha etkin olmamızı sağlayacak ve tabana, yani mağdur dostlarımıza ulaşmada daha da etkin olacağız. Tabana daha çok dokanacağız. Daha çok mağdur kardeşimizin görev almasını saglayacağız. Sesimiz her zamankinden daha gür çıkacak!

Kuracağımız komisyonlarla daha etkili çalışmalar yapıp, halkımızda güven duygusunu kazanan EYT Dernegi yönetimlerinin işçilerin, emekçilerin her zaman yanında olmasını sağlayacağız. SGK mağduriyeti yaşayan bütün işçileri, emekçileri derneklerimize sahip çıkmaya davet ediyoruz.

Haklı davamızda her geçen gün daha da güçlenirken, bizi takip eden hükümet bu gelişmenin karşısında bizi görmek ve duymak zorunda kalacaktır. Şeffaf bir yönetim ve işçi kardeşlerimizden oluşan yönetimlerimizle, sorunlarımızı bilen ve çözüm odaklı davranışlarımızla kısa zamanda büyüdük ve konfederasyon olma yolunda 15 dernek kurduk, daha da kuracağız.'' dedi.

KamuMeb.net - özel haber

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.