Öne Çıkanlar Maden Çalışanları Fransızca Öğretmeni psikolog ataması Evde çikolatanın yapımı Çoklu Doğum Yardım Programı Geliyor

EYT SYDD Başkanı Özüpak Oyunu Kullandı

KamuMeb.net - İstanbul'lular 23 Haziran 2019 tarihinde tekrar sandık başına gitti. Yenilenen İstanbul Seçimlerinde yeni büyükşehir belediye başkanının Binali YıldırımEkrem İmamoğlu mu olacağı merak edilirken emeklilikte yaşa takılanların umudu Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Gönül Boran Özüpak da oy kullandı.

Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Gönül Boran Özüpak, oyunu Eyüp Yeşilpınar'da bulunan Sultan Mehmet İ.Ö.O'da kullandı. Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Gönül Boran Özüpak'ın giydiği tişört oldukça dikkat çekiciydi.

Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Gönül Boran Özüpak, “İstanbul yerel seçiminde önce hakkım diyerek söz sahibi olabilme adına oyumu doğru, geçerli bir şekilde kullandım” dedi. 

Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Gönül Boran  Özüpak, açıklamasının devamında ''tişörtümden rahatsızlık duyanlar oldu. Sevgili arkadaşım, yaşın genç gün gelecek sen de giyeceksin bu tişörtü. Zaman dediğin bir su misali. Hakların birer birer elinden alınıyor. Bizden söylemesi.'' dedi.

KamuMeb.net - özel haber

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hasan Aydoğdu 5 yıl önce

Bendesizlerle olmakistiyorum birüyelikvarsabenide kayt edin tl no 5424195501