Öne Çıkanlar engelli MEB öğretmen İşveren Vekili okullarda şiddet

EYT'ye 8 Eylül Çağrısı

KamuMeb.net - CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "EYT için 8 Eylül'de Ankara'da buluşalım. Bu mağduriyetin 20. yılında emeklilikte yaşa takılanlar için sesimizi, gücümüzü birleştirelim. Haydi, sen yoksan bir eksiğiz." çağrısı yaptı.

CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut, "08 Eylül 1999 tarihi öncesinde SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı mensubu olarak çalışma hayatına başlayan ancak dönemin koalisyon hükümetince çıkarılan 4447 Sayılı Kanunun geriye dönük işletilmesiyle mağdur edilen yurttaşlarımızın her zaman yanında olmayı sürdüreceğiz. Tam 17 senedir ülkeyi yöneten AKP ve küçük ortağı MHP, bu mağduriyetin giderileceği yönünde çok kez söz verdi ama sözlerini tutmuyorlar. Bu sözlerini onlara tekrar hatırlatıp çözüm için mücadele edeceğimizi bir kez daha göstereceğiz.

Milyonlarca EYT mağdurunun haklı taleplerini kimse görmezden gelemez. Verdiğiniz sözleri tutacak, bu çileyi artık bitireceksiniz. Biz bu sorun çözülene kadar mücadelemizi sürdüreceğiz. EYT mağdurlarının gasp edilen hakkını vermezseniz, hukuki ve meşru mücadelemizle hakkımızı söke söke alacağız. Bu kutsal hak arayışının coşkun seli karşısında kimse duramaz. Haydi hep birlikte 8 Eylül'de Ankara'da buluşalım" diye konuştu.

KamuMeb.net - özel haber

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.