Öne Çıkanlar Geliştirme ve Tasarım Faaliyetlerinin Desteklenmesi Hakkında Kanun Nitelikli Personel A101 26 Ocak 2024 Aktüel Ürünler 2024 Yılı Nisan Ayı Yay Burcu Aşk Yorumu öğretmen

EYT’lilerle İlgili Hazırlanan Rapor Açıklandı

KamuMeb.net - EYTlilerle ilgili  raporun henüz tamamlanmadığını, rapor tamamlanınca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a iletileceğinin bilgisini veren Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (EYT-SYDD) Başkanı Gönül Boran Özüpak, ‘’Merhaba sevgili arkadaşlarım; 1 hafta evvelinden başlattığımız farkındalık yaratmak adına, her evde bir EYT’linin, her evde bir sosyal güvenlik yasası mağduriyetinin yaşandığını göstermek adına, ışıklarımızı 10 dakika açma kapama etkinliğimizin sonuncu günündeyiz. ‘Varız, biriz, birlikteyiz; Ve tüm Türkiye’deyiz’ dedik. Meclis’deydik, basındaydık. Her yerde gündemdeydik. Yürekten teşekkür ediyorum. Destek veren, katkı sunan, ‘Benim davamdır’ diyen arkadaşlarıma. Hele o küçük yavrularımızın, EYT’li anne ve babalarına göstermiş olduğu destekten dolayı, gözlerinden öpüyorum; sımsıkı sarıyorum onları. Sevgili arkadaşlarım haklı davamızda mücadelemiz sonuna kadar devam edecek. Prof. Dr. Vedat Bilgin Bey’in hazırlayacağı rapor henüz tamamlanmadı. Bununla ilgili tamamlanma sürecinde Sayın Cumhurbaşkanımıza ileteceği bilgisini aldık. Davamızın peşindeyiz. İletişim halinde olmaya halen devam ediyoruz. Biz bu davanın sonucunu da sizlerle birlikte getireceğimizin inancını da sonuna kadar taşıyoruz. Bize, bu toplumsal sorunumuza, bu toplumsal çığlığımıza cevap verecekler. Arkadaşlar yeter ki inancımızı kaybetmeyelim. Mücadelemizi bırakmayalım, haklılığımızın peşinde olalım. Anamızın ak sütü kadar, hakkımız olan hakkımızın peşindeyiz. Fazla bir şey istemiyoruz, sadaka istemiyoruz, lütuf istemiyoruz. Bize kazanılmışımızı versinler, emanet ettiğimiz primlerimizin karşılığını insanca yaşanır bir maaşla iade etsinler. Başka amacımız yok. Teşekkür ediyorum; saygı ve sevgilerimi sunuyorum, görüşmek üzere, hoşça kalın.’’ dedi.

KamuMeb.net - özel haber

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.