Öne Çıkanlar Kurum Takip Sistemi Veri Girişi öğretmen Kamu Birliği Konfederasyonu Hazine ve Maliye Bakanlığı engelli

Fait Öztrak'tan EYT ve 3600 Ek Gösterge Açıklaması

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, 3600 ek göstergeye ilişkin "Çalışma Bakanı çıktı 3600 ek gösterge ocakta Meclis'e sunulacak' dedi. Herhalde ne dediğini biliyor. Ama sonra Erdoğan çıktı aynı toplantıda '2022 sonunda bu iş olacak' dedi. Bunlar acaba kabine toplantısında birbirleriyle konuşmuyorlar mı? Kabinenin başındaki başka bir şey söylüyor, bakanı da başka bir şey söylüyor. Aralarında akort, ayar yok. 2022 Ocak ayında Meclise sunulacak bir teklif 2022 sonuna neden kalsın? Anlaşılan Erdoğan bakanın verdiği tarihten rahatsız. Öyle görünüyor ki 3600 ek göstergeyi vermek de bize nasip olacak.'' dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, EYT ile ilgili ''Emeklilikte yaşa takılanların sorununu çözmeyi sadece biz vadetmedik. Şu anda ittifakın küçük ortağı olan MHP de seçim meydanlarında bu sorunu çözeceğini bar bar bağırdı. Bunu seçim beyannamelerine de yazdı. Ama görüyoruz ki bu vaadini yerine getirmek için hiçbir çaba göstermiyor. Aslında bu soru sorulacaksa önce hükümette olan Cumhur İttifakı'nın küçük ortağına sorulmalıdır. Meclis'e seçimde vadettikleri doğrultuda bir teklifi hemen getirsinler emeklilikte yaşa takılanlarla ilgili biz de hemen destekleyelim.'' dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.