Öne Çıkanlar engelli MEB İşveren Vekili okullarda şiddet Fatma AFYONCU

Gazeteci Cem Küçük'ten EYT ve 3600 Ek Gösterge Açıklaması

Gazeteci Cem Küçük, EYT ve 3600 Ek Gösterge konusunda çalışma olduğunu belirterek ''Bugün konuştuğum yetkili kişiler, yani bunlar AK Parti'nin önde gelen Cumhurbaşkanımızın yakınındaki etkili kişiler; 3600 ek gösterge hazırlanıyor. Muhtemelen yaza kadar ama sonbahara kalabilir. O gelecek. EYT'de bir çalışma var. Çıkar mı, bilmiyorum ama çalışılıyor.'' dedi.

Türkiye Gazetesi Yazarı Yücel Koç da yakın zamanda Çare Ne programına katılmış ve Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) ile ilgili kulis bilgisini paylaşmış ve "EYT çıkacak. Belgen var mı diyorlar, bu işin belgesi olmaz. Görüşüldü, konuşuldu, dinledik. Güvenmediğimiz kişiler olmasa zaten yazmadık. 2019 seçimlerinden edinilen tecrübeler ışığında 2023'e giderken bu konuların yeniden gözden geçirildiği, bununla ilgili yapılabilecek ne varsa, bunların masaya konduğunu, konuşulduğunu ve çözmek için çok ciddi bir irade olduğunu söyleyebilirim.'' demişti.

Emeklilikte Yaşa Takılanlar Federasyonu Başkanı Gönül Boran Özüpak da “Ankara'da bir eylemimiz oldu. Bakanlıktan bir EYT'lilerin sorunları çözülecek diye laflar olsa bile net bir şey yok" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.