Öne Çıkanlar Yenilikçi Araştıran ve Geliştiren Eğitimciler Derneği Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı Özel Eğitim Okulları Haftalık Ders Çizelgeleri 4B statüsü KYK 464 Personel Alım İlanı

Kılıçdaroğlu ve Erbakan'dan EYT Açıklaması

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Türkiye'nin ekonomik bağımsızlığı tehlikededir. Naptı Erdoğan? Merkez Bankası başkanına dedi ki faizi indireceksin. İndirmedi. Görevden alarak yeni birini atadı. Yeni kişiye faizi indirdiler. Dolar, Euro nereye çıktı? Damadı değiştirdi, yerine başkasını getirdi. Şimdi onlar faizi yükselttiler. Neden? Kimse para vermediği için. Bu tabloyu yaratan siyasi iradedir. "Borç alan emir alır" diye Erdoğan söylüyordu. 

128 milyar doları dolar, euro yükselmesin diye sattılar. Kim aldı? 128 milyar doları kim aldı? Bize borç verenler aldı. Devlet açıkça soyuluyor. Bunu sorduk, cevabı var mı? Yok. Ben bilmiyorum, 600 milletvekili de bilmiyor. 

Siz yemi, gübreyi dışardan getirseniz fiyatta artacaktır. Koskoca Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin saman ithal edeceğini düşünür müydünüz? Dolar ödüyorsunuz dışarıya, kendi çiftçinizi değil başka ülkelerin çiftçisini destekliyorsanız. Aç olan, açlık yaşanan bir Türkiye var. Açlıkla mücadelenin en temel yolu çiftçiyi desteklemektir. Tarımı da planlamanız lazım. 

Kredi alan öğrenciler daha çok yoksul ailenin çocukları. Bunların silinmesi lazım. İş olmazsa nasıl ödeyecek bunları? İş yoksa kimden alacaksınız bu parayı? Bu tür politikalar gençleri umutsuzluğa itiyor.

Bunların silinmesi lazım. Herkesin borcu, vergileri siliniyor. Bu insanların neden silinmiyor. Arkası yok bu insanların diye. "İş yoksa oy da yok" sloganını üretin. Dünya kadar boş kadro var. Dışarda da dünya kadar işsiz var. Bu kadrolar neden boş?

EYT'liler iş bulsa dahi çalışamıyor. Çünkü çalışırsa emekli maaşı düşecek. Daha fazla primi oluyor maaşı düşüyor düşünebiliyor musunuz? " dedi.

Partisinin genel merkezinde düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Milli Görüş olarak önceliklerinin milletin refahı olduklarını belirtti.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, "Elbetteki bir ülkede terörle en etkili şekilde sonuna kadar mücadele edilmelidir. 16 Ocak 2021 Cumartesi 14:02 27 Okunma Elbetteki vatan bölünmeyecek, bayram inmeyecek, ezan susmayacak. Bu konuda hepimiz sonuna kadar devletimizin yanındayız. Diğer taraftan vatandaşın açlığı, yoksulluğu, işsizliği de çözülmeli.  Esnafın, çiftçinin, EYT'lilerin dertlerine de derman olunmalıdır." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.