Öne Çıkanlar Geliştirme ve Tasarım Faaliyetlerinin Desteklenmesi Hakkında Kanun 2024 Yılı Nisan Ayı Yay Burcu Aşk Yorumu A101 26 Ocak 2024 Aktüel Ürünler Nitelikli Personel uzaktan eğitim

1356 Engelli Sürekli İşçi Alım Kurası Sonuçları

Daha önce ilan edilen kadro sayısı kadar asıl ve asıl sayı kadar da yedek aday için kura ile yerleştirme işlemi, Türkiye Noterler Birliği çekiliş programı ile noter huzurunda 06 Eylül 2022 tarihinde saat 10.00'da Sağlık Bakanlığı'nın Bilkent Yerleşkesinde gerçekleştirildi.

Koronavirüs (Covid-19) salgını ile mücadele kapsamında kura salonuna katılımcı alınmadı. Kura çekilişi Sağlık Bakanlığı'nın YouTube kanalından (https://www.youtube.com/user/SaglikBakanligi) canlı olarak yayınlandı.

Kura sonuçları aynı gün saat 15:00’ ten sonra https://iscisonuc.saglik.gov.tr internet adresinden öğrenilebilir.

Kura çekilişi Sağlık Bakanlığı Merkez Teşkiları ile başladı ve sırasıyla Afyonkarahisar, Ağrı, Aksaray, Amasya, Ankara, Antalya, Artvin, Aydın, Balıkesir, Bartın, Bayburt, Bilecik, Bingöl, Bolu, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Edirne, Elazığ, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Hakkari, Hatay, Isparta, İstanbul, Kahramanmaraş, Karabük, Karaman, Kars, Kastamonu, Kırıkkale, Kırklareli, Kırşehir, Kilis, Kocaeli, Kütahya, Malatya, Manisa, Mardin, Muğla, Muş, Nevşehir, Ordu, Osmaniye, Rize, Sakarya, Samsun, Sivas, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Van, Yalova, Yozgat illeri için  (il adlarının alfabetik sıralaması ile) ayrı ayrı gerçekleşti.

Sürekli işçi kadrolarına atanan adaylar, yasal asgari ücret ile göreve başlatılacaktır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.