Öne Çıkanlar Özel Eğitim Okulları Haftalık Ders Çizelgeleri Yenilikçi Araştıran ve Geliştiren Eğitimciler Derneği Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı İl İçi Mazeret Tayinleri 4B statüsü

2021 Para Atletizm Dünya Şampiyonası Ertelendi

Dünyayı etkisi altına alarak hayatı durma noktasına getiren yeni tip koronavirüsü spor müsabakalarını da etkilemeye devam ediyor. Dünya üzerinde birçok lig ve spor organizasyonu askıya alındı...

2021 yılında düzenlenecek Japonya’nın Kobe şehrinde yapılması planlanan "Para Atletizm Dünya Şampiyonası", 2022 tarihine ertelendi.

Uluslararası Paralimpik Komitesinin internet mecrasında yer alan bilgilere göre, Kobe’de gerçekleştirilecek Para Atletizm Dünya Şampiyonası’nın 26 Ağustos ile 4 Eylül 2022 tarihlerinde yapılacağı açıklandı.

Yer alan bilgilere göre, erteleme nedenin 2020 Tokyo Paralimpik Oyunları’nın yeni tip korona virüs (Kovid-19) salgını sebebiyle 2021’e ertelenmesi olduğu belirtildi.

2021 Para Atletizm Dünya Şampiyonası'na Koronavirüsü (Covid-19) engeli..

engelli spor

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.