Öne Çıkanlar 25. Cüz Arapça Okunuşu Ahilik ve Fetüvvet Dersi emekli maaşları Astromat Araştırma Projeleri Yarışması Tercih Danışmanlığı Kılavuzu

2021 Yılı İçin Planlanan Yaşlı Bakımı ve Engelli Turizmine İlişkin Soru Önergesi

Ülkemizde turizm sektörünün her geçen gün büyüdüğü, hizmet kalemlerinin her geçen yıl arttığı, hizmet kalitesinin de gün geçtikçe yükseldiği bir ülke olarak dünya turizm sektöründe adından söz ettiren bir ülkedir. Son yıllarda önemli merhaleler kat edilmiş olsa da; dünya turizm pastasından çok daha büyük bir dilime sahip olmayı hak eden ülkemiz, tıpkı diğer ülkelerde de ağır bir şekilde hissedilen pandemi önlemlerinden etkilenmiştir. Tüm yaşananlara rağmen 2021 yılı turizm sezonu hazırlıkları, yeni ve büyük ümitlerle başlamış, yeni sezonun 2020 yılının getirdiği kara bulutları dağıtacağı beklentisi hakim olmuştur. Bu beklentinin karşılık bulabilmesi için hizmet çeşitliliğinin ve pandemiye uygun misafir ağırlama becerilerinin artması da büyük önem arz etmektedir. 2020 yılı turizm sezonunda ülkemiz yaşlı bakımı turizmi ve engelli turizmi alanında başarılı bir sınav verdiği istatistiklere yansımış ve bu başarılı sürecin devam etmesi gerektiği de muhakkaktır.

Buna göre;

1- 2021 yılı turizm sezonu hazırlıkları devam ederken, pandemi sürecinde değişen tüketici tercih kriterleri göz önünde bulundurularak, Bakanlığınız bünyesinde veya koordinasyonunda başlatılan ve başlatılması planlanan reklam faaliyetleri bulunmakta mıdır?

2- Bu faaliyetlerin arasında, hedef kitlesi belirlenmiş, lokal sosyal medya reklamları bulunmakta mıdır?

3- COVID-19 salgını da göz önünde bulundurularak; 2020 yılında başarılı bir sınavın verildiği ''Yaşlı Bakımı Turizmi ve Engelli Turizmi'' alanında, 2021 yılında daha fazla pay sahibi olabilmesi için Bakanlığınız bünyesinde sürdürülen çalışmalar nelerdir?

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.