Öne Çıkanlar Yenilikçi Araştıran ve Geliştiren Eğitimciler Derneği Özel Eğitim Okulları Haftalık Ders Çizelgeleri Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı İl İçi Mazeret Tayinleri 4B statüsü

2023 Nisan Engelli Öğretmen Atamasında Başvuru Yapan Tüm Adayların Ataması Tamamlandı

MEB Şûra Salonu'nda düzenlenen Millî Eğitim Bakanlığı 3 bin 500 Engelli Öğretmen Atama Töreni'nde konuşan Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, ''Bu engelli öğretmen atamasına 4 bin 300 öğretmenimiz başvurmuştu. 3 bin 500 atamayı bugün gerçekleştirdik. Geriye kalan tüm engelli öğretmenlerimizi de atayacağız. Sayın Cumhurbaşkanımıza tüm engelli öğretmen adayları adına şükranlarımızı arz ediyoruz.'' demişti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabından bir mesaj paylaşarak "25 Nisan'da 3 bin 500 engelli öğretmen atamamızı yapmıştık. Atamada müjdesini verdiğimiz gibi, başvuru yapan ancak o gün 3 bin 500'e giremeyip atanamayan tüm adayların da atamasını bugün gerçekleştirdik. Tüm öğretmenlerimize hayırlı olsun." dedi.

Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, ''öğretmenlerimize, ailelerine ve eğitim camiamıza hayırlı olsun. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde eğitim ailemizi güçlendirmeye devam edeceğiz.'' dedi.

Atama sonuçlarına pbs.meb.gov.tr/sonuc adresinden kişisel e-Devlet şifreleri kullanılarak erişilebilir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.