Öne Çıkanlar Kurum Takip Sistemi Veri Girişi öğretmen Kamu Birliği Konfederasyonu Hazine ve Maliye Bakanlığı engelli

3500 Engelli Öğretmen Ataması 2. Aşama Tercih Başvurusu (Nisan 2023)

Adaylar ön başvuruda bulundukları alanda kontenjan verilmesi halinde tercih başvurularını “http://basvurular.meb.gov.tr/bsv3/engellimemurbsv/” adresinde yer alan Elektronik Tercih Başvuru Formunu doldurmak suretiyle yapacaklardır.

Alanlarında kontenjan verilmeyen adaylar tercih başvurusunda bulunamayacaklardır. Başvuruda bulunanlar tercihlerine açılan il millî eğitim müdürlükleri içerisinden en fazla 10 (on) tercihte bulunabilecektir.

10 (on) tercihin tamamını dolduran adaylar tercih dışı seçenek olarak; “Tercihlerim dışında atanmayı istiyorum.” veya “Tercihlerim dışında atanmayı istemiyorum.” seçeneklerinden birini mutlaka işaretleyeceklerdir. Adaylar tercih başvurularını onaylatmak üzere herhangi bir ilçe veya il millî eğitim müdürlüğüne gitmeyecekler, tercih başvurularını sistemden kaydedeceklerdir.

Tercih başvurusunu kaydeden aday, tercihlerinde değişiklik yapmak istemesi halinde tercih başvurusunu sistem üzerinden iptal edip (Aday tarafından yapılacaktır.) Ek-1 Başvuru ve Atama Takvimi’nde belirtilen süre içerisinde yeniden tercih başvurusunda bulunabilecektir.

Adayların tercih başvurularına ilişkin kayıtlarını Ek-1 Başvuru ve Atama Takvimi’nde belirlenen tarihin son günü Saat 16.00’ya kadar tamamlamış olmaları gerekmektedir. Adayların tercih başvurularında değişikliğe gitmeleri halinde sistemde kayıtlı en son tercih başvurusu üzerinden değerlendirme yapılacaktır.

KONTENJANLAR

Adalet 89, Aile ve Tüketici Hizmetleri 1, Almanca 13, Arapça 2, Beden Eğitimi 310, Bilişim Teknolojileri 55, Biyoloji 81, Coğrafya 131, Çocuk Gelişimi ve Eğitimi 10, Denizcilik/Gemi Makineleri 1, Din Kültürü ve Ahlâk Bilgisi 151, El Sanatları Teknolojisi / El Sanatları 3, Elektrik-Elektronik Teknolojisi / Elektrik 6, Elektrik-Elektronik Teknolojisi / Elektronik 3, Endüstriyel Otomasyon Teknolojileri 1, Felsefe 290, Fen Bilimleri 110, Fizik 59, Fransızca 3, Gazetecilik 3, Gıda Teknolojisi 3, Giyim Üretim Teknolojisi / Moda Tasarım Teknolojileri 7, Görsel Sanatlar 138, Grafik ve Fotoğraf / Grafik 11, Halkla İlişkiler ve Organizasyon Hizmetleri / Halkla İlişkiler 13, Hasta ve Yaşlı Hizmetleri 10, İlköğretim Matematik 41, İmam-Hatip Lisesi Meslek Dersleri 22, İngilizce 81, İnşaat Teknolojisi / Yapı Dekorasyon 1, İnşaat Teknolojisi / Yapı Tasarım 13, Kimya / Kimya Teknolojisi 42, Konaklama ve Seyahat Hizmetleri / Konaklama ve Seyahat 32, Maden Teknolojisi 1, Makine Teknolojisi / Makine ve Tasarım Teknolojisi / Makine ve Kalıp 11, Matematik 145, Metal Teknolojisi 10, Metalurji Teknolojisi 1, Mobilya ve İç Mekan Tasarımı 3, Motorlu Araçlar Teknolojisi 6, Müzik 69, Okul Öncesi 33, Özel Eğitim 24, Psikoloji 1, Radyo-Televizyon 1, Rehberlik 85, Sağlık / Sağlık Hizmetleri 20, Sağlık Bilgisi 2, Sanat Tarihi 8, Seramik ve Cam Teknolojisi 4, Sınıf Öğretmenliği 28, Sosyal Bilgiler 220, Tarım Teknolojileri / Tarım / Bahçe Peyzaj 1, Tarım Teknolojileri / Tarım / Bahçe ve Tarla Bitkileri 3, Tarih 415, Tekstil Teknolojisi / Tekstil 1, Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme 3, Türk Dili ve Edebiyatı 519, Türkçe 140, Ulaştırma Hizmetleri / Lojistik 3, Ulaştırma Hizmetleri / Sivil Havacılık 1, Yenilenebilir Enerji Teknolojileri 1, Yiyecek İçecek Hizmetleri 5

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Songül Koçkan 12 ay önce

Songül Koçkan okulöncesi ö grtmen isyorum oluru