Öne Çıkanlar engelli MEB öğretmen İşveren Vekili okullarda şiddet

Engelli Öğretmen Adaylarının Öğretmenliğe Atama 2. Aşama Başvurusu (Kasım 2021)

Adaylar tercihlerini 22-26 Kasım 2021 tarihleri arasında http://basvurular.meb.gov.tr/bsv3/engellimemurbsv/ linkinden yapabilecek. Atamalar 3 Aralık 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

Tercih Başvurusu

1. Adaylar ön başvuruda bulundukları alanda kontenjan verilmesi halinde tercih başvurularını “personel.meb.gov.tr” adresinde yer alan Elektronik Tercih Başvuru Formunu doldurmak suretiyle yapacaklardır.

2. Alanlarında kontenjan verilmeyen adaylar tercih başvurusunda bulunamayacaklardır.

3. Başvuruda bulunanlar tercihlerine açılan il millî eğitim müdürlükleri içerisinden en fazla 10 (on) tercihte bulunabilecektir.

4. 10 (on) tercihin tamamını dolduran adaylar tercih dışı seçenek olarak; “Tercihlerim dışında atanmayı istiyorum.” veya “Tercihlerim dışında atanmayı istemiyorum.” seçeneklerinden birini mutlaka işaretleyeceklerdir.

5. Adaylar tercih başvurularını onaylatmak üzere herhangi bir ilçe veya il millî eğitim müdürlüğüne gitmeyecekler, tercih başvurularını sistemden kaydedeceklerdir.

6. Tercih başvurusunu kaydeden aday, tercihlerinde değişiklik yapmak istemesi halinde tercih başvurusunu sistem üzerinden iptal edip (Aday tarafından yapılacaktır.) Ek-1 Başvuru ve Atama Takvimi’nde belirtilen süre içerisinde yeniden tercih başvurusunda bulunabilecektir.

7. Adayların tercih başvurularına ilişkin kayıtlarını Ek-1 Başvuru ve Atama Takvimi’nde belirlenen tarihin son günü, gün sonu itibarıyla (Saat 23.59.59) tamamlamış olmaları gerekmektedir.

8. Adayların tercih başvurularında değişikliğe gitmeleri halinde sistemde kayıtlı en son tercih başvurusu üzerinden değerlendirme yapılacaktır.

KONTENJANLAR

23 Adalet, 2 Almanca 2, 1 Arapça, 43 Beden Eğitimi, 12 Bilişim Teknolojileri, 21 Biyoloji, 1 Büro Yönetimi / Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı, 24 Coğrafya, 1 Çocuk Gelişimi ve Eğitimi, 23 Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi, 1 El San.Tek./El Sanatları, 2 Elektrik-Elektronik Tek./Elektrik, 1 Elektrik-Elektronik Tek./Elektronik, 85 Felsefe, 22 Fen Bilimleri, 14 Fizik, 1 Fransızca, 1 Gazetecilik, 1 Gıda Teknolojisi, 2 Giyim Üretim Teknolojisi / Moda Tasarım Teknolojileri, 23 Görsel Sanatlar, 2 Grafik ve Fotoğraf/Grafik, 3 Halkla İlişkiler ve Organizasyon Hizmetleri / Halkla İlişkiler, 1 Harita-Tapu-Kadastro/Harita Kadastro, 4 Hasta ve Yaşlı Hizmetleri, 1 Hayvan Sağlığı / Hayvan Yetiştiriciliği ve Sağlığı / Hayvan Yetiştiriciliği, 8 İ.H.L. Meslek Dersleri, 5 İlköğretim Matematik, 18 İngilizce, 3 İnşaat Tek./Yapı Tasarımı, 10 Kimya/Kimya Teknolojisi, 8 Konaklama ve Seyahat Hizmetleri / Konaklama ve Seyahat, 1 Makine Tek. Makine Tas. Tek./Makine Ressamlığı, 4 Makine Tek. Makine Tas. Tek./Makine ve Kalıp, 28 Matematik, 2 Metal Teknolojisi, 1 Mobilya ve İç Mekan Tasarımı, 2 Motorlu Araçlar Teknolojisi, 12 Müzik, 21 Okul Öncesi Öğretmenliği 21, 2 Özel Eğitim, 1 Plastik Teknolojisi, 1 Radyo-Televizyon, 24 Rehberlik 24, 1 Rusça, 1 Sağlık /Sağlık Hizmetleri, 1 Sağlık Bilgisi, 2 Sanat Tarihi, 1 Sanat ve Tasarım /Plastik San. /Plastik Sanatlar, 1 Seramik ve Cam Teknolojisi, 23 Sınıf Öğretmenliği, 42 Sosyal Bilgiler, 1 Tarım Tek./Tarım/Bahçe ve Tarla Bitkileri, 90 Tarih, 1 Teknoloji ve Tasarım, 1 Tekstil Tek./Tekstil, 1 Tekstil Tek./Tekstil Terbiye, 1 Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme, 91 Türk Dili ve Edebiyatı, 22 Türkçe, 1 Ulaştırma Hizmetleri / Lojistik, 1 Yaşayan Diller ve Lehçeler( Kürtçe - Kurmançi), 1 Yenilenebilir Enerji Teknolojileri, 1 Yiyecek İçecek Hizmetleri.

Kılavuza https://personel.meb.gov.tr/meb_iys_dosyalar/2021_11/04103241_2021_KASIM_ENGELLY_OYRETMEN_ATAMA_DUYURUSU.pdf linkinden ulaşabilirsiniz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.