Öne Çıkanlar engelli MEB İşveren Vekili öğretmen okullarda şiddet

Engelli Öğretmen Ataması Konulu Resmi Yazı

Genel Müdür Bakan a. Ömer İNAN imzalı resmi yazıda "Bakanlığımıza bağlı resmî eğitim kurumlarına, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 53'üncü maddesi kapsamında, Engelli Kamu Personel Seçme Sınavı ve Engellilerin Devlet Memurluğuna Alınmaları Hakkında Yönetmelik ve Millî Eğitim Bakanlığı Öğretmen Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği çerçevesinde 2018 ve 2020 yıllarında yapılan Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavına (EKPSS) katılanlar arasından EKPSS Lisans puan üstünlüğüne göre 500 kontenjana engelli öğretmen ataması yapılacaktır.

Atama işlemine ilişkin duyuru yazımız ekinde gönderilmiş olup bu doğrultuda Valiliklerce gerekli tedbirlerin alınması hususunda; bilgilerini ve gereğini arz ve rica ederim." denilmiştir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.