Öne Çıkanlar Maden Çalışanları psikolog ataması Milli Eğitim Bakanlığı Murat Kurum Mahmut Özer

Engelli Sağlıkçılar 3 Yıldır Atanamıyor

Sağlık Bakanlığı'na son 3 yıldır EKPSS ile engelli sağlık personeli hiç alınmamıştır. EKPSS sınavına canla başla çalışıp yüksek puanlar alan engelli sağlıkçılar bir an önce atanmak istiyor.

Milletvekilleri sosyal medya hesaplarından engelli sağlıkçılara destek vermekte, onların bu haklı mücadelesinde yanlarında olmaktadırlar. 2019 ve 2020 yılında engelli sağlıkçıların atamasının yapılmadı, EKPSS ile engelli sağlıkçıların atanması şarttır. 

2019 ve 2020 yılında tercih yapamayan ve atamaları olmayan engelli sağlıkçılar sitemize ulaştılar, mağduriyetlerini ve taleplerini gündeme taşımanızı istediler.

Atama bekleyen engelli sağlıkçılar; "2017/1 EKPSS sağlık personeli alımından buyana 2020 EKPSS dahil 3 yıldır engelli sağlıkçılara EKPSS'de kadro verilmedi. Engelli sağlıkçılar istihdam sorunu yaşamaktadır. Açılan şehir hastaneleri, Toplum Sağlık Merkezlerine, Halk sağlık Merkezlerine 2018'den 2021 yılına kadar KPSS'den 60 bin sağlık personeli temin edilmektedir. Fakat engelli sağlıkçılara 3 yıldır EKPSS'de kadro verilmemiştir. Sayın büyüklerimizden engelli sağlıkçılar olarak ricamızdır. Engelli sağlıkçılar olarak atanıp kendi mesleğimizi yapmak istiyoruz. Engellilere fırsat verildikçe birçok başarılara imza atıyorlar. Lütfen Sayın büyüklerimiz "Her İnsan Bir Engelli Adayı" biz engelli sağlıkçılar olarak atanıp vatanımıza, ülkemize, hizmet etmek istiyoruz. Engelli sağlıkçılar stama bekliyor." diyorlar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.